DamageGiven Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) SzymuśWalWiadro ArenaSkilla.pl Nick admina:(od którego dostałeś bana) Tamer Długość bana:(Czas bana)10080 Data i godzina:(dostania bana) 22.04 godzina 22;38 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)Drv1 Powód bana:(podany przez admina)Skarga Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)cartoon Witam dostałem bana za rzecz przez którą dostałem już silence na 2 dni i nie rozumiem dlaczego zostałem ukarany po raz drugi. Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez DamageGiven poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @ Tamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Otóż silence dostałeś z tej skargi, a bana dostałeś z tej skargi. Ja tylko nadałem bana wymierzonego przez ubt @DamageGivenSkróciłem ci bana z 7 na 3 dni Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Tamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamageGiven Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Tamer napisał: Otóż silence dostałeś z tej skargi, a bana dostałeś z tej skargi. Ja tylko nadałem bana wymierzonego przez ubt Wiem tamer, że ty tylko nadałeś. Bardziej mi chodzi o to dlaczego zostałem ukarany 2 razy za to samo demko i to jest pytanie do UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @ TamerJeżeli chodzi o bana, skróć go do 3 dni, gdyż ravii wprowadził poprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dostałeś karę od Bemmay'a bądź Kapiego. Ja zmieniam tą karę patrząc na pryzmat tej mapy i na twoje zachowanie. Tyle w temacie zmieniam tylko bana na 3dni :v. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi