hobbit Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/VerifiedPremiumAccount/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/mnktokozak/ Nick oskarżonego: mNk G4Skins.com Opis sytuacji: Wbił jakiś chłopak, do ct. Kazał mu poprowadzić, całą rundę poprowadził dobrze bez większych błędów. Po czym "mNk G4Skins.com" wlepił mu ctbana. Mówiąc że prowadził niepewnie gdy wszystko było git XD (chłopak miał nick Senper100%HS) Serwer: JailBreak CSGO Dowody: ba_toobalot_v5 Godzina 01:10/01:05 runda 1 lub 2 Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Shrek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Hobbit. Twoim zdaniem było okej, zdaniem admina nie a ban nie był na więcej niż 30min więc ta skarga jest nie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, kinderking napisał: Hobbit. Twoim zdaniem było okej, zdaniem admina nie a ban nie był na więcej niż 30min więc ta skarga jest nie potrzebna Kinder. Wystarczy że ubteam to obejrzy i zobaczy że ban nie był słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Potwierdzam zaistniałą sytuacją, a tą skargę pod tą można usunąć bo dotyczy tego samego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Wypowiedziałem się o tym u odpowiedniej osoby. Hobbit bez sensu to pisałeś bo z tego co wiem skarga bedzie odrzucona ponieważ ban trwał poniżej godziny. 1 post od góry od mnk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @ mNk Czyli poniżej godziny możesz sobie rozdawadać bany gagi muty ctbanty. Dosłownie za nic jak w tym przypadku bezkarnie ? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Oczywiście że nie mogę, ale bez sensu jest pisać takie skargi. Nie róbmy już tu spamu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jeśli nie możesz to czemu to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) §9. Skarg nie można składać za drobne błędy i przewinienia, które w Taryfikatorze Banów są krótsze niż 1 godzina. @ Moderator @ Początkujący Moderatornie wiem czy to się tutaj nadaje, jesli nadał ctbana na 30 minut Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Prowadzący pomylił się tylko jeden raz, bo usłyszał od @ RoyaLL"deathrun" kiedy royal powiedział "death jump" i zaprowadził terrorystów na deathruna po czym i tak poszli na death jumpa. Jak dla mnie ctban nie słuszny, bo normalnie wszystko ogarniał @ mNkPozostawiam właścicielom sieci lub przyszłemu majorowi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @ mNkrozmawiałem z Tobą na ten temat, sytuacja wydarzyła się przed uzyskaniem przeze mnie rangi M@ dlatego po naszej rozmowie myślę, że wszystko Ci wyjaśniłem. Skarga słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi