mefisTo Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Nick: MefisTo Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze jest 5 adminów ale nie wszyscy są aktywni ,wbiają na serwer ale nie za czesto , a jeden ADMIN który jest długo przesiadauje na serwerze jeszcze dobrze nie ogarnia troche sie gubi w tym co robi. Wiem że nie powinienem tego PODANIA pisać , ponieważ i tak pewnie zostanie odzrucone , ale naprawdę chcę poóc serwerowi, a wydaje mi sie że aktywność ma na +. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już na tym serwerze ADMINA i w cs 1.6 przez 8 miesięcy. Jak długo gram w CS:GO?: 1,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W dni szkolne 15-19 a w weekendy 10-14 i 16-22 coś takiego a niedlugo mam FERJE więc bede aktynwy prawie caly dzien. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Mefisto/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kitty2004 Mikrofon: TAK Kontakt: STEAM, FORUM Czy przeczytałeś regulamin Admina?: TAK PS. I tak jeszcze coś od siebie kazdy pewnie myśli że ja tylko spamuje tymi podaniami ale jak napisalem w poprzednim podaniu NIE PODDAM się i tego będę sie trzymał. POZDRAWIAM WSZYTSKICH Edytowane 4 Lutego 2019 przez raveN dodaje link do steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @ KamyKmówi, że na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) ^ nie prawda xD Na nie Btw ostatni raz niby już był Edytowane 4 Lutego 2019 przez KamyK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na TAK! jestem na nie Ostatnie podanie już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na NIE! Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 na tak bo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi