piegusek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199042792866/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa/ Nick oskarżonego: IGonnaHitYa Opis sytuacji: Gracz o nicku saturday dostal gagazapytalem sie dlaczego Igonna odpowiedzial za wyzywanie i kulture gdy nagle Igonna dal mi mute za obraze i kulture chociaz nie przeklinalem ani nikogo nie wyzywalem. serwer: Jailbreak Dowody: 04/15/2020 jb_pipeline Godzina: 22:40: Data: 04.15.2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Rozpisze demko bo nudy :3 Mute nie słuszny hitya wbił 2 muty porozdawał i git ale nie rozumiem dlaczego gracz karavayyy dostał mute nie dość że prawie nic nie gadał to jeszcze wogóle nie przeklnął/obraził 2 3 opisanie sytuacji co się tam działo to nie jest rozpisanie demka, jeżeli już w jakiś sposób chcesz pomóc to rozpisuj również czas akcji w których sytuacja siė dzieje Przez NiceOne, 16 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Byłem wcześniej na drugim koncie, pomyślałem ,że wbije zobacze jak tam się trzymają admini. No to zobaczyłem, najbardziej darł się karavayy więc jego też zmutowałem, mute był słuszny ale zły powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 8 godzin temu, IGonnaHitYa napisał: Byłem wcześniej na drugim koncie, pomyślałem ,że wbije zobacze jak tam się trzymają admini. No to zobaczyłem, najbardziej darł się karavayy więc jego też zmutowałem, mute był słuszny ale zły powód. Jak napisał wyżej Kygo, dostałeś mute z opóźnieniem. Nie raz nadużywasz mikrofonu na serwerze. @ IGonnaHitYaza co saturday dostał gaga? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 wyzywał chyba na chatcie , nie pamietam juz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 wszystko nadane słusznie. odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi