Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina ;c

Udostępnij

ferN_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/id/6436433543/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : Mr.White
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Gdy warden ( ERO ) rozpoczął wczesniej zabawę w skoki do wody, wyczytywał po kolei graczy to potem wyczytał gracza o nazwie " problemy nastki " zamiast wyczytać nick poprawnie to wyczytał nick " nastka " zabiłem tą osobę ponieważ się ruszyła a miała bezruch do odwołania i osoba którą warden wyczyta odwołuje się tej osobie bezruch to własnie ten gracz o nicku " problemy nastki " został wyczytany jako " nastka " i w tym momencie ta osoba zaczeła sie ruszać i w ogóle, gdy nie powinna ponieważ nie ma takiego gracza na serwerze jak " nastka" ( nie było wtedy, ponieważ teraz juz zmienila nick chyba ) . I po tym wszystkim niby dostałem ctbana na 60 min. ( 1h ) za nie ogarnianie, moim zdaniem ban nie jest wogule słuszny ponieważ źle wyczytano nick i za to dostałem ctbana, wogule nie słusznego. Po czym jeszcze Mr.White czyli oskarżony arogancko pisał na czacie żebym pisał skargę.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : około godziny 17.35 mapa jb_clouds_final5

• Smutne. 2
  • Haha! 1

2 minuty temu, mNk napisał:

FerN przyczepiasz się do wszystkiego. Wyczytał Nastka każdy wiedział o kogo chodzi. Przestań pisać głupie skargi bo pózniej ktoś to musi sprawdzać i marnować swój czas. @ SK4N3R moim zdaniem do zamknięcia.

ale to nie jest ważne nick trzeba przeczytać poprawnie ponieważ nie było takiego gracza na serwerze jak nastka tylko był nick problemy nastki

Edytowane przez ferN_

5 minut temu, IGOR8YO napisał:

@ferN_czepiasz się o byle co, każdy wiedział o kogo chodzi 

A może nie każdy wiedział o co chodzi, przecież to nie jest tak że np: wyczytasz nick IGOR8YO a przyjdzie ci Mr.White to jest to samo co napisałem w skardze " nastka" to to nie jest to samo co " problemy nastki" to są 2 osobne nicki, 2 osobne rodzaje i w ogóle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności