RogerAkaHellcase Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick z serwera : hellcase.com casedrop.eu Nick admina : Tetsuya Długość bana : 7 dni Data i godzina : 11.04.2020, około godziny 19 Serwer : Dr v1 powód bana : nie wiem Mapa: nie wiem jak sie nazywa Kocham administracje Dr v1 Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez RogerAkaHellcase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:137277744&Submit dostałeś bana za wielokortne obrażanie mimo ostrzeżeń. Byłeś osobą strasznie NIE kulturalną i mogłem wymierzyć taką karę wobec ciebie, bo już nawet miałeś muta na 1 tydzień. Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 dobry chłopak czasmi go tylko poniesię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Gracz wielokrotnie wyzywał na czasie tekstowym jak i głosowym, po czym wbijał na mk. Jako m@ Dr v1 proszę o zostawienie bana i rozwiązanie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi