ferN_ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198862864663/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : IGOR8YO Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Gracz zrobił około 14 freekilli - MASS FK Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : około godziny 19.18 mapa jb_boxer_th 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 39 minut temu, ferN_ napisał: Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198862864663/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : IGOR8YO Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Gracz zrobił około 14 freekilli - MASS FK Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : około godziny 19.18 mapa jb_boxer_th Fern ma rację osoba która zrobiła mass fk przyznała się to tego a admin nie reaguje 😣 1 łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie zrobiłem tego specialnie.. to był wypadek, była w next zabawa i wszystkich za to przeprosiłem... jesli administracja uważa że zasługuje na bana to nie mam do tego problemu, ale wypadki się zdarzają u każdego człowieka, i niestety to jest nie odwracalne. Dziękuje osobą które nie mają do mnie problemu o to .ode mnie to tyle... I TO BYŁ PRZYPADEK, NIGDY ŚWIADOMIE BYM TEGO NIE ZROBIŁ. PRZEPRASZAM... Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez IGOR8YO 2 łączę 2 posty w 1 Przez NiceOne, 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zrobił to specjalnie +1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Alon3m3n napisał: Zrobił to specjalnie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Wypowiem się ponieważ jestem Adminem oraz byłem na serwerze aczkolwiek byłem AFK w danej rundzie. Gdy podszedłem do komputera była już kolejna runda więc prosiłem abyście wytłumaczyli mi o co chodzi, był straszny chaos. Zmutowałem jednego gracza i w miarę to się ogarnęło. @IGOR8YO rzekomo zrobił mass fk przypadkiem klikając guzik kiedy to więźniowie byli w klatce terrarium. Natychmiast dałem za to zabawę oraz powiedziałem mu żeby przeprosił graczy których zabił owym guzikiem. Tak jak mówiłem nie było mnie przy komputerze więc nie wiem ilu graczy on zabił oraz kto powinien mu ewentualnie wybaczyć. 5. Zabicie więźniów przez przypadek guzikiem: Gdy Klawisz, Zastępca lub Prowadzący przeprasza i mówi, że nie chciał, ożywienie graczy/ włączenie zabawy w następnej rundzie. 8 minut temu, kinderking napisał: Fern ma rację osoba która zrobiła mass fk przyznała się to tego a admin nie reaguje 😣 @kinderkingDzisiaj na serwerze mówiłeś, że będziesz pisał podanie na admina za jakieś 1,5 tygodnia. Z takim pisaniem głupot w skargach typu "admin nie reaguje"ciężko Ci będzie zasiąść na tą posadę... (powtarzałem kilka razy, że nie było mnie w danej rundzie więc nie pisz w kolejnych postach, że "nie słyszałeś tego jak mówiłem") 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 17 minut temu, RoyaLL napisał: Wypowiem się ponieważ jestem Adminem oraz byłem na serwerze aczkolwiek byłem AFK w danej rundzie. Gdy podszedłem do komputera była już kolejna runda więc prosiłem abyście wytłumaczyli mi o co chodzi, był straszny chaos. Zmutowałem jednego gracza i w miarę to się ogarnęło. @IGOR8YO rzekomo zrobił mass fk przypadkiem klikając guzik kiedy to więźniowie byli w klatce terrarium. Natychmiast dałem za to zabawę oraz powiedziałem mu żeby przeprosił graczy których zabił owym guzikiem. Tak jak mówiłem nie było mnie przy komputerze więc nie wiem ilu graczy on zabił oraz kto powinien mu ewentualnie wybaczyć. 5. Zabicie więźniów przez przypadek guzikiem: Gdy Klawisz, Zastępca lub Prowadzący przeprasza i mówi, że nie chciał, ożywienie graczy/ włączenie zabawy w następnej rundzie. @kinderkingDzisiaj na serwerze mówiłeś, że będziesz pisał podanie na admina za jakieś 1,5 tygodnia. Z takim pisaniem głupot w skargach typu "admin nie reaguje"ciężko Ci będzie zasiąść na tą posadę... (powtarzałem kilka razy, że nie było mnie w danej rundzie więc nie pisz w kolejnych postach, że "nie słyszałeś tego jak mówiłem") "5. Zabicie więźniów przez przypadek guzikiem: Gdy Klawisz, Zastępca lub Prowadzący przeprasza i mówi, że nie chciał, ożywienie graczy/ włączenie zabawy w następnej rundzie.'' Ale z tego co mi sie zdaje, przy takiej ilości fk to nie obowiązuje, obowiązuje to gdy zrobi 2 lub 3 fk a on zrobił około 14 fk więc wątpie że gdy zrobi te 14k to da zabawe i wszystko jest dobrze bo moim zdaniem tak to nie działa 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 25 minut temu, Alon3m3n napisał: Zrobił to specjalnie +1 Zrobiłem to specjalnie ? specialnie chce nadać sobie ct bana na 1440 min ? specialnie ? ty człowieku widzisz co napisałeś ? 2 8. Za pierwsze złamanie regulaminu forum użytkownik dostaję ostrzeżenie w postaci notki moderacyjnej, za każde kolejne, warn. //nic to nie wnosi do tematu //spam Przez PiKe, 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ehh.. 3 tygodnie temu gdy zaczynałem grać na tym serwerze zrobiłem z 10fk guzikiem był wtedy na serwerze @ SK4N3R, matrix , stona i chyba jeszcze jakiś admin. Przeprosiłem graczy, admin dał zabawę i nie dostałem żadnego bana. To chyba już powinno wystarczyć jeśli chodzi o tą całą skargę. Sam @ SK4N3Rmi wtedy pomógł i napisał na steamie żebym przeprosił, a on da zabawę. Btw. Jeszcze raz dzięki za tamto skaner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 jest w grupie osob ktore zabil ale mu WYBACZAM wiec no jeden freekill mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Vant408 napisał: jest w grupie osob ktore zabil ale mu WYBACZAM wiec no jeden freekill mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 25 minut temu, Vant408 napisał: jest w grupie osob ktore zabil ale mu WYBACZAM wiec no jeden freekill mniej moj nic na steam to VP> NEO g2a.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czekam na DEMO z mapy i je obejrzę. Proszę już o niewypowiadanie się w temacie. Poczekajcie na werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 IGOR8YO 5 FK - CTBAN 360 TUMON - 5 FK - CTBAN 360 ReTo_Synku - MUTE 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi