HUBI Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 nick: KICI KICI arenaskilla.pl nick oskarżonego synartur ArenaSkilla.pl opis sytuacji: Admin synartur zmutował mnie na 60 minut gdy powiedziałem dosłownie jedno zdanie serwer: CSGO dr v2 dowody: demko godzina 19.00-19.10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) jesteś śmieszny nie dość że nie dałeś za co ciebie zmutował to jeszcze piszesz skarge za to że dostałeś 60 muta Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez mondej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 mowiles na czasie glosowym, powiedzialem ,,mikro 16+ lub po mutacji' pomimo tego sie odezwales,a ze nie masz mutacji to ci dalem muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Pytanie do @ synarturod kiedy jest mikro+16 lub po mutacji? wskaż mi punkt w regulaminie który mówi o twoich słowach: ,,mikro 16+ lub po mutacji'. Znalazłem sam nie ważne: 12. Zakaz używania mikrofonu bez mutacji (Zakaz nie obowiązuje, jeżeli graczom na serwerze nie przeszkadzają rozmowy danej osoby). Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez BeeMay 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Godzinę temu, BeeMay napisał: Pytanie do @ synarturod kiedy jest mikro+16 lub po mutacji? wskaż mi punkt w regulaminie który mówi o twoich słowach: ,,mikro 16+ lub po mutacji'. Znalazłem sam nie ważne: 12. Zakaz używania mikrofonu bez mutacji (Zakaz nie obowiązuje, jeżeli graczom na serwerze nie przeszkadzają rozmowy danej osoby). a skad wiesz ze komus nie przeszkadzal? jego rozmowy przeszkadzaly mi,alanowskiemu i plageuszowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Obejrzałem demko i moim zdaniem mute nie słuszny ponieważ ostrzeżenie było dawno za brak mutacji od kąd KICI KICI mówił"9999999"przez 3 sekundy Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez mondej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Hubi dostał ostrzezenie od Alanowskiego, po ostrzeżeniu nie udzielał się, do czasu gdy admini rozpoczęli rozmowę na temat sprinta(cerryowanego), i wtedy odezwal się przez 2 sekundy, mówiąc 9999. Jak dla mnie mut nadany nie słusznie, gdyż powiedzenie 9999 7 minut po ostrzeżeniu, i nadanie przez to muta jest dla mnie bezsensowne. Skarga przyjęta, nie wyciągam konsekwencji wobec admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi