norbix99 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nick: .:Norbix:. Steam: Mogę podać ale chodzi o cs1.6 Usługa: spremium Data nabycia: dopiero chce nabyć Serwer: deathrun v2 Sposób płatności: Będzie blik Rodzaj sklepu: (Sklep Online/Sklep serwerowy) Opis problemu: Chciał bym zakupić spremium konkretnie klasę ale tu pojawia się problem bo nie pamietam hasła do nicku. Co mam zrobić z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbix99 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Pomoże mi ktoś bo widzę ze średnio to idzie narazie ?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Podajesz w sklepie hasło, jakie chcesz mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadabado4 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 kiedy w sklepie będzie można placić psc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi