ferN_ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/id/chakra333/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : chakra Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : chakra dał totalny bezruch w celi do odwołania, potem kazał ustawić się pod lub na jego markerze, pozwalał się poprawić 2 razy, po czym zabił osoby w celi które dobrze stały i wykonywały polecenia ponieważ mieli tam totalny bezruch do odwołania to zamiast osoby pod lub na markerze zabito osoby w celi Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : około godziny 11:48 mapa ba_toobalot_v5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +1 sam dostałem fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 fern polecam czasami umyc uszy jezeli caly serwer mowi że ,raczje maja osoby z ct i osoby ktore przetrwaly , a osoby ktore zginely sieja patole i sie sapion do kazdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 3 minuty temu, kinderking napisał: fern polecam czasami umyc uszy jezeli caly serwer mowi że ,raczje maja osoby z ct i osoby ktore przetrwaly , a osoby ktore zginely sieja patole i sie sapion do kazdego Ale skąd wiesz może wy nie macie racje tylko ja mam racje i osoby które zgineły XD ? Nie będę się słuchał całego serwera skoro wiem że ja i kilka osób których zabito mają racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ferN_ napisał: Ale skąd wiesz może wy nie macie racje tylko ja mam racje i osoby które zgineły XD ? Nie będę się słuchał całego serwera skoro wiem że ja i kilka osób których zabito mają racje poniewaz byl chaos na serwie warden powtarzal a to ze nie uslyszales do konca to juz twoj problem placzesz caly acasz na serwie jb o ta akcje jak nie masz racji czekam az przeprosisz caly serwer z osobami ktore zostaly slusznie zabite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 1 minutę temu, kinderking napisał: poniewaz byl chaos na serwie warden powtarzal a to ze nie uslyszales do konca to juz twoj problem placzesz caly acasz na serwie jb o ta akcje jak nie masz racji czekam az przeprosisz caly serwer z osobami ktore zostaly slusznie zabite Nikogo nie będe przepraszał bo wiem że mam racje, nawet jak bym nie miał racji a wiem że mam to bym nikogo nie przeprosił 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ferN_ napisał: Nikogo nie będe przepraszał bo wiem że mam racje, nawet jak bym nie miał racji a wiem że mam to bym nikogo nie przeprosił 😜 czekam na potwierdzenie demka przez administracje jezeli masz to ja cb przeprosze jezeli nie masz to ty caly serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Był totalny do odwołania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tak potwierdzam, zrobił freekille. Mi to wygląda na celowe zabicie ponieważ był w tej grupie fern, a chakra go nie lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez kinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jest takie coś jak demo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 5 minut temu, H3AD napisał: Tak potwierdzam, zrobił freekille. Mi to wygląda na celowe zabicie ponieważ był w tej grupie fern, a chakra go nie lubi. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Po obejrzeniu damke muszę przyznać się do winy, ale skarga i tak nie potrzebna bo były to 3 fk ( 1 fk zrobił jacob drugi abc ) Za które gdy tylko mogłem dałem zabawe Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 chakra - ctban 60 min - 3fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi