Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

ferN_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/chakra333/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : chakra
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) :  chakra dał totalny bezruch w celi do odwołania, potem kazał ustawić się pod lub na jego markerze, pozwalał się poprawić 2 razy, po czym zabił osoby w celi które dobrze stały i wykonywały polecenia ponieważ mieli tam totalny bezruch do odwołania to zamiast osoby pod lub na markerze zabito osoby w celi
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : około godziny 11:48 mapa ba_toobalot_v5

• Smutne. 2

3 minuty temu, kinderking napisał:

fern 

polecam czasami umyc uszy

jezeli caly serwer mowi że ,raczje maja osoby z ct i osoby ktore przetrwaly , a osoby ktore zginely sieja patole i sie sapion do kazdego 

Ale skąd wiesz może wy nie macie racje tylko ja mam racje i osoby które zgineły XD ? Nie będę się słuchał całego serwera skoro wiem że ja i kilka osób których zabito mają racje

1 minutę temu, ferN_ napisał:

Ale skąd wiesz może wy nie macie racje tylko ja mam racje i osoby które zgineły XD ? Nie będę się słuchał całego serwera skoro wiem że ja i kilka osób których zabito mają racje

poniewaz byl chaos na serwie warden powtarzal a to ze nie uslyszales do konca to juz twoj problem 

placzesz caly acasz na serwie jb o ta akcje jak nie masz racji 

czekam az przeprosisz caly serwer z osobami ktore zostaly slusznie zabite 

1 minutę temu, kinderking napisał:

poniewaz byl chaos na serwie warden powtarzal a to ze nie uslyszales do konca to juz twoj problem 

placzesz caly acasz na serwie jb o ta akcje jak nie masz racji 

czekam az przeprosisz caly serwer z osobami ktore zostaly slusznie zabite 

Nikogo nie będe przepraszał bo wiem że mam racje, nawet jak bym nie miał racji a wiem że mam to bym nikogo nie przeprosił 😜

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności