mNk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dodanie do regulaminu żeby ct nie niszczyło broni w gr. Bo już nie raz się napotkałem na taką sytuację że wchodzę do gr i nie ma żadnej broni. Uważam że tt też powinno mieć szanse do buntowania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 TT i tak ma dużo możliwości zbuntowania się, a nigdy nie widziałem, żeby był z tym problem na serwerze. Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Szczerze do nie widziałem aby tak CT robiło, lecz jeśli tak się dzieję to jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na nie, 45 minut temu, Kapi. napisał: TT i tak ma dużo możliwości zbuntowania się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak, rzadko ale zdarza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Agata_Z_Fiata napisał: Tak, rzadko ale zdarza sie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Rzadko ktos niszczy wszystkie bronie, jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Kapi. napisał: TT i tak ma dużo możliwości zbuntowania się Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Szczerze to nie wiem czy jest to potrzebne. Btw. Nie widziałem jeszcze żeby ktoś tak robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Na nie ,każdy grający na serwerze wie jakie są problemy z varem , ct nawet powinno je niszczyć aby zapobiec stawaniu na nie przez graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 W dniu 10.04.2020 o 16:29, Kapi. napisał: TT i tak ma dużo możliwości zbuntowania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi