MEFEDRON Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Witam Nick:(DNK) Piotruś ArenaSkilla.pl Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Na Deathrun'ie bardzo często nie ma admina na serwerze, a gracze łamią regulamin jak tylko można, a ja chciał bym temu zapobiec. Doświadczenie w adminowaniu:Doświadczenie w adminowaniu niestety mam nie wielkie, ponieważ raz byłem adminem przez miesiąc ale to było w 2018 roku, lecz szybko się uczę zresztą już mniej więcej ogarniam komendy i regulamin administratora. Jak długo gram w CS:GO? : W Counter strike'a gram już około 3 lat (nie jest to moje pierwsze konto) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:Na serwerze najczęściej gram w godzinach 10:00-16:00 Link GT: 1.https://www.gametracker.com/player/%5BDNK%5D%20Piotruś%20ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ 2.https://www.gametracker.com/player/Piotruś%20ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ 3.https://www.gametracker.com/player/NO%20HOMO%20ONLY%20GEJJ/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 3/10 ale się uczę Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978906499/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak przeczytałem regulamin admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Na nie -nudne podanie -za dużo adminów tam -sm -wiek -konto forum puste i tylko pod podanie +mutacja Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +sm +mutacja -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 na nie -sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Kiedy idziej. -kultura -nieogar "EDIT, myślę , że można dać mu szansę, chłopak się stara, na TAK! Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez MiczuMily Na prośbę autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak -/+Aktywność +Doświadczenie da się nabrać Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Tamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na tak jest pozytywny. -doswiadzenie ale to raczej nabedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +wiek +aktywność Na serwerze jest tylko 3 aktywnych adminów. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1K4P1K4 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 nie -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StankoYT Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 DAJE NA TAK +wiek +aktywność +kultura +szacunek +angażowanie +mutacjad +/- doswiadczenie w grze +ciekawe podanie +kozak osoba +zabawny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraXeN Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +Aktywność +Zaangażowanie +Wiek +Kultura +\- Doświadczenie Uważam że powinno być więcej adminów ponieważ w godzinach porannych gdzie owy Piotruś Jest Najczęsciej Aktywny Jest Najczęsciej Łamany Regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 -za mało jesteś z nami na serwerze, za krótko tu jeszcze grasz żeby dostać adm na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +wiek -/+kultura +SM Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nie -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 TAk +wiek +kultura +miła osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi