xKolorowy Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Witaj Areno! Na starym forum była fajna gra, której tu nie widzę.( jeśli jednak gdzieś jest, a ja nie widzę, proszę usunąć mój temat) Polegała ona na wspólnym pisaniu historii. Każdy pisze po jednym zdaniu, np: osoba 1:Wczoraj Karol poszedł do sklepu... osoba 2:A po drodze spotkał... osoba 3:coś tam xd Na starym forum wychodziły bardzo ciekawe i często zabawne historię. #historiezactimitermim Zaczynając. Wczoraj wyszedłem z domu i poszedłem do... Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 do domu z powrotem bo nie mozna wychodzic z domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Poszedłem grać w gierke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 ktora zwala sie Tomb Raider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Po pewnym czasie zdenerwowalem sie na nia i poszedłem zjeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Po smacznym obiedzie wyszedłem na zewnątrz (własny ogród) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Po wyjściu zobaczyłem dziwny obiekt na niebie Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Chkr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Wyglądał jak spadający stolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Obiekt okazał się kosmitą, który... Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 wylądował w moim ogrodzie i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zaczął tańczyć kankana, śpiewając przy tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 piosenkę, której nikt do tej pory nie znał, ponieważ była ona wymyślona przez kosmitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zza jego pleców wyłonił się nie kto inny jak predator i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Batman, obaj w ręku mieli urzadzenie które służy do... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Unicestwienia inatora doktora Dundersztyca który służył do... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zmieniania chmur w watę cukrową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ktora zmieniala smak po kontakcie ze sloncem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Niestety tylko nieliczni mieli możliwość jej spróbowania, ponieważ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Chmury są bardzo wysoko i ciężko jest je złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 dlatego zawolali zyrafy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ale mimo to było i tak zbyt nisko i nikt nie mógł ich dosięgnąć. Trochę zamula historia. Proponuję zacząć nową. Dawno, dawno temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 za górami, za lasami - był sobie pewien człowiek zwany "Władcą Świata". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Każdy w jego krainie był mu posłuszny jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jak @ TermiiBoniowi i pewnego dnia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 człowiek z jego krainy mu się przeciwstawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi