hobbit Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/VerifiedPremiumAccount/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036330913/ Nick oskarżonego: sm_⭕⃤ Opis sytuacji: Jest w ct nie słucha poleceń wardena i robi mass fk. Warden wydał polecenia totalny bezruch w celi bezruch w celi do odwołania. Po czym warden mówi odwołuje wam totalny jak i bezruch macie bezruch na markerze i pan sm_⭕⃤ robi mass fk na tych co wyszli. Serwer: CSGO Jailbreak Dowody: mapa jb_marioworld_rsc_fix godzina : 11:59-12:33 5 lub 4 runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak zabiłem ich to prawda lecz gdy warden powtarzał powiedział odwrotnie i powiedział że totalny Bezruch do odwołania a bezruch niebył więc patrzy się na powtórzone słowa więc nie wiem o co chodzi . Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez adiboo91 zapomnienie o jednym słowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 30 minut temu, adiboo91 napisał: Tak zabiłem ich to prawda lecz gdy warden powtarzał powiedział odwrotnie i powiedział że totalny Bezruch do odwołania a bezruch niebył więc patrzy się na powtórzone słowa więc nie wiem o co chodzi . tylko ty źle zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 sm_ - 4 fk - ctban 240 Do nadania @ MrWhitePrzy rozpatrywaniu jego podań, weź pod uwagę że nie do końca ogarnia on ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi