makson Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ✞ムMakkuム✞ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Grałem sporo lat na serwerowniach CS, posiadam całkiem spore doświadczenie. Jestem osobą kreatywną i przykładam się do wykonywania obowiązków admina. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) około 4 lata, ale również sporo razy adminowałem w CS GO. Jak długo gram w CS:GO?: około 4 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W dni wolne 8-19, w dni szkolne 16-19. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/✞ムMakkuム✞/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/ムMakkuム/185.30.124.110:30040/ Wiem że jest to strasznie mało jak na mój czas, lecz grałem na innych nickach, których nie mogę sobie przypomnieć i przede wszystkim ich znaleźć ale na luzie wszystko zostanie nadrobione ;). Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/MakuToZiomal/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak w 100%. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 +No masz już admina +Sm Na TAK :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyyeti Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 +SM +Wiek +Doświadczenie NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Czemu to stoi NIe -aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) po co kolejny admin??? na nie - za duzo adminow -akty EDIT -nieogar reaguje na posty,, haha"... Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez KopeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie średnia aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na NIE -Aktywność -Nie ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 -gt Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nie -gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Oczywiście że NIE! - aktywność to jakaś porażka. - brak kultury / wyzwiska. - po tygodniu zrezygnujesz / nie będziesz grać. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Lord Lancelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFFICERPedroAlvarez Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na NIE -prawie zerowa aktywność -łamie regulamin serwera(chodzenie po txt, polecał inną serwerownie hns) -brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 -aktywność Adminów jest już dużo z tego co wiem -ani razu ciebie nie widziałem na serwerze żebyś grał więc Jestem Na Nie Ale ciekaw czy @ DOMINOodrzuci czy przyjmie 🤔ooo to jest pytanie 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Łamiesz regulamin często dostajesz bany za txt składasz podanie na dwóch serwerowniach -aktywność -brak kultury w stosunku do graczy Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 +pomocny +doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu6921 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 gt porażka na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi