hatu14 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: Jak jestem na serwerze w ukryciu to gracze po wejściu na serwer sprawdzają status i widzą mnie, że jestem na serwerze i np nie mogę sprawdzić czy dany gracz nie poprawnie przechodzi mapę. Czy dało by się zmienić że w ukryciu nie widać adminów w konsoli po w pisaniu status? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zapytam cię, jak chciałbyś aby to zostało rozwiązane? Jakiś plugin czy coś? Bo imo jest to niemożliwe aby działało dobrze i płynnie. Zawsze ktoś może GT serwera odpalić i widzi że jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Raczej nie da się tak zrobić, ale jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Raczej nie jest to możliwe z poziomu SourceMod. Komenda status jest z silnika csgo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi