Teygo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) W tym poradniku pokaże Ci jak pobrać i włączyć demko w Counter-Strike 1.6. 1. Wchodzimy na forum, klikamy na "kamerę" z danego serwera, z którego chcemy pobrać demko. 2. Po przejściu do strony z Archiwum HLTV wybieramy nasze demko z danej godziny czy mapy i klikamy "Pobierz". 3. Kolejnym krokiem jest rozpakowanie naszego demka do folderu z CS'em dla: Steam - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike (lub cstrike_polish) Non-Steam - C:\Program Files\Counter-Strike 1.\ cstrike 4. Po rozpakowaniu demka wchodzimy w folder cstrike lub cstrike_polish, wybieramy nasze demko i kopiujemy jego nazwę. 5. Ostatnim krokiem jest włączenie CS'a. Gdy już to zrobimy otwieramy konsolę i wpisujemy viewdemo "wklejamy nazwę demka" i klikamy ENTER. wiem że nie jest to demko które było wcześniejszym screenie ale nie mogłem zrobić ssa To tyle w poradniku pisze w imieniu Mondeja ponieważ nie ma dostępu do pisania postów Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 nie wiem czy ty zauważyłeś ale tam jest poradnik jak odtworzyć poradnik do 1.6 widzę że słowa nie zadziałały............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 PLAGIAT. KOSZ Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi