Alon3m3n Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Gracze którzy są w CT mianowicie : -Goha NO FORM -Bimber Freekilują oraz wyzywają mnie cytuje : "cwel " Goha także zabija mnie co rundę oraz mówi że miałem broń przez całą mapę choć to nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Potwierdzam ale zloz z wzorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Przepraszam za brak wzoru ale pisałem na szybkości ponieważ godzina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 była wina też z waszej strony wy też ich wyzywaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak potwierdzam ale my zrobiliśmy to aby się bronić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zastosuj się do wzoru potem pisz skargi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 brak wzoru oraz jakichkolwiek informacji o dacie, godzinie i rundzie/ach w ktorych wydarzyla sie dana sytuacja napisz skarge ponownie stosując się do wzoru, uzupełnij niezbędne informacje kosz Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi