Figo Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 nie -nie ogarniasz -kłocisz się zawsze nawet jak nie masz racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 tak +wiek +ogarniasz +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucian__ Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Jako iż nikt nie rozpisał się tutaj za bardzo, to postanowiłem, że ja to zrobię........ Przede wszystkim wstrzymywałem się z pisaniem komentarza na temat (Sami wiecie kogo), ponieważ chciałem zobaczyć jak część Was da na tak, bądź na nie albo w ogóle co napisze. RoyaLL..... Można Mu wiele zarzucić, ale na pewno nie to że nie ogarnia> Chłop ma potencjał i nie ma tutaj ściemniania, ponieważ ja sam gram na serwerze JB od nie dawna, a kto mi pomógł ogarnąć ?.... Sam we własnej osobie RoyaLL. Dawał konkretne rady, które naprawdę się przydają. Ale w związku z tym, że jest to tzw. "komentarz" to nie może się obejść bez jakichś negatywów. Owy człek jest osobą kłótliwą, lecz przysiągł, że "będę dużo mniej toksyczny". Czemu nie..... Nawiązując do tego, że faktycznie czasami kłóci się chodź nie ma racji, to wynika to z tego, że wzrouję sie na Adminach, którzy jak każdy też mogą sie pomylić. Jednakże błędy swoje poprawia i wspomaga serwer coraz to lepiej. Czy nadawał by się do tego, myślę że tak nie ma co się więcej rozpisywać. Podsumowując jestem na TAK Edytowane 31 Marca 2020 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na TAk - miły - ogarniety - zawsze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsalon Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 na nie - faworka - toxic - za malo h na serwerze - mentalny dzieciak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Tak +wiek +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1nv1s1bLe Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ja powiem takich osób jak on jest mało a takiego admina chcemy jestem na 100 x tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karavayyy Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 31.03.2020 o 14:37, RoyaLL napisał: Nick: RoyaLL♛Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Coraz częściej gdy gram na serwerze widzę przypadki gdzie osoby bez mutacji nadużywają mikrofonu oraz wchodzą do ct kiedy inni z mutacją są w kolejce gdy nie ma admina denerwuje to oraz logiczne, że zniechęca to nowych graczy którzy wchodzą na serwer. Ktoś mógłby się do mnie przyczepić o to, że czasami wychodzi na to, że nie mam racji ale ciężko jest mieć zawsze rację przy takiej aktywności na serwerze jaką mam (170h/2tyg. - z powodu koronki) natomiast mówiąc szczerze mimo wielu moich przegranych godzin długo zwlekałem z napisaniem podania, ponieważ chciałem wiedzieć więcej i więcej na temat tego serwera. Moje zwlekanie możliwe, że było związane z obawą odrzucenia podania. Postaram się utrzymać porządek na serwerze i liczę na waszą szczerą wypowiedź w komentarzach Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już 2 razy adminem na innej sieci serwerów (JailBreak, BaseBuilder)Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat - 7000hW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16 - 04Link GT:- https://www.gametracker.com/player/RoyaLL♛/137.74.7.15:30050/- https://www.gametracker.com/player/[jodde] RoyaLL♛/137.74.7.15:30050/- https://www.gametracker.com/player/[THC] RoyaLL♛/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/RoyaLL_/Mikrofon: TakMutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Polecam go Nadaje sie i jest ogarnięty bierzcie go! +wiek +aktywnosć +no toxic +mutacja +ogarnięty Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez karavayyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Tak aktywnosc ogarniety sm wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 nie wiek+ sm+ ale tak sobie ogarniasz czasami toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikolaS Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi