brogiospoko Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nick: 'brogio-kunれ は ど Wiek: 15 Lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wiem że podejmuje się do tego szybko ale wydaję mi się że przydała by się pomoc z mojej strony z racji że dziś odpadło parę osób,Myślę nad dokonywaniem przeze mnie decyzji, Myślę że tyle wystarczy. Doświadczenie w adminowaniu: Jestem adminem również na Hide and Seek,mogę poświęcać czas tym dwóm serwerom,dla mnie to nie problem Dlatego uważam że moje doświadczenie jest dobrego poziomu,Aktywność jest spokojnie do zrobienia Jak długo gram w CS:GO?: Gram około 2 lata lecz czasami zdarzały się przerwy. (1,211 godz. łącznie) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od Poniedziałku do Piątku od 13/14 do 23, a w weekendy mogę być zawszę. Link GT: Pierwszy: https://www.gametracker.com/player/[Clique] 'brogio-kunれ は ど/137.74.7.15:30050/Oraz drugi: https://www.gametracker.com/player/'brogio-kunれ は ど/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 8/10 ,lecz nie za bardzo znam komendy JailBreak (np. ban na ct) ,leczy myślę że jak bym zwrócił się do jakiegoś admina by mi pomógł. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Brogio/ Mikrofon: Jak najbardziej Kontakt: Preferuje Steam jakże forum. Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak. ---------------------------------------------------------- Liczę na szczere odpowiedzi,Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na tak, materiał na świetnego admina, jeżeli czegoś nie odwali po drodze :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 +wiek +doświadczenie +SM Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jestem na NIE Wydaje mi się, że tydzień gry na JB jest za krótki żeby ogarnąć wszystkie zasady tego trybu. Nie widziałem Cię w CT, żebyś świetnie "dowodził i ogarniał". Admin nie może być tylko miły. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na nie. Tak jak @SK4N3R napisal tydzien gry to za malo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na ten moment na NIE: +/- wiek +sm +doświadczenie -aktywność (pograj dłuzej na serwerze)POWODZENIA! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Nie widziałem Cię ani razu na serwerze na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Pograj dłużej i jak wymienił @SK4N3Rnaucz się lepiej prowadzić bo popełniasz trochę błędów. Złóż podanie za jakiś tydzień. Jestem póki co na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgadzam się ze @SK4N3Rem, jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ogólnie to nic do Ciebie nie mam, ale pograj jeszcze jakiś czas na serwerze i dopiero złóż podanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na nie myśle że jest za dużo adminów -twoja aktywność - grasz dopiero od tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 No w sumie @SK4N3Rdobrze napisał tydzień to trochę krótko jak na admina na jb Na razie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 @SK4N3R+ Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na tak! Napewno dasz sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuS Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 jestem na nie powody @SK4N3R i mysle osobiscie, ze musisz ogarnac komendy patrzec jak inni admini to robia i dopiero pograj dluzej kolego pozdro :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi