Salwa Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nick oskarżonego: JDD Opis sytuacji: zabił mnie bezpodstawnie 6 razy bez powodu jeszcze wyzywa Serwer: JB Dowody: jb_clauds _finald5 godz 7:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 nie wiem no chłop od początku 2 mapy wstecz gdy się chciałem przywitać już mu coś odwalało o dzieciaczki o dzieciaczki o silvera macie o silver xddddddddd ogólnie grzyb mówie o adziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwa Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 godziny temu, hobbicior napisał: nie wiem no chłop od początku 2 mapy wstecz gdy się chciałem przywitać już mu coś odwalało o dzieciaczki o dzieciaczki o silvera macie o silver xddddddddd ogólnie grzyb mówie o adziku Fajne odwołanie Przepraszam bardzo 13 freekilli zrobił na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Co tutaj się podziało na tej mapie to nie mam pytań. JDD faworyzuje Hobbita i na odwrót. JDD faworuzuje Anteczu. JDD: -12 Specjalnych FK - nadmierne wulagryzmy - zwroty takie jak: "gdzie ty idziesz kurwa?!" "dobra chuj" "gdzie ten pet jest" "jebać cie ty kurwo" "leżeć tam kurwa" "no kurwa i na chuj to mówisz i tak mam na to wyjebane" "jebać Adzika" "jestem na jakimś kurwa drzewie zjebanym i zaraz się wypierdolę" "dobra chuj z tym" "wypierdalaj typie" "zamknij pizdę bym ci łeb rozwalił" "jebana cioto" mam wymieniać dalej ? - Faworyzacja Hobbita - nadużywanie Hobbit: -nadmierne wulagryzmy -zwroty takie jak: "frajer jakiś" "o ty kurwo" "jesteś jebany" "to kurwa" - nie wziął wardena i prowadził - 2FK - Faworyzacja JDD - nadużywanie >>> "Moge mieć tylko muta za wyzywanie" <<< Nie, nie tylko muta ;3 Adzik: - nadużywanie -prowokacja JDD: CTBAN - 1800min Mute - 2880min Hobbit: CTBAN - 420min MUTE - 720min Adzik: -MUTE - 120min §5.2. Jeżeli dowodem jest demo z GOTV/HLTV, należy podać przybliżony czas gry oskarżonego. §5.3. Zaleca się podać rundę, w której występuje opisywana sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi