Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga l OnlyAWP

Udostępnij

darkwaynesantana777

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze):https://steamcommunity.com/profiles/76561198207735716/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198145078480/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) SN4JP3R
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Administrator na mapie : awp_lego_asia, bawil sie zamiast pomagac uzytkownika uzywal wulgaryzmow wyzywal od debili, szmat. " Jestem przyjaznym graczem,staram się nie robić problemów i próbować rozwiązywać problemy na serverze, admina straciłem przez mój głupi błąd w którym nie zgłosiłem się na forum. " Kumplu nie jestes przyjaznym graczem, i robisz caly czas problemy. Widze cie tylko jak sie bawisz wyzywasz i jak pisales ze jestes przyjazny no to chyba sie pomyliles bo przyjazna osoba i administrator nie wyzywa osob od " szmat, debili, idiotow" 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): Only AWP
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Demko Serwera godzina okolo 12:10-12:25 cos okolo mapa : awp_lego_asia

PS. Chciałbym jeszcze dodać, że SN4JP3R wyzywał się ze swoim kolegą. Rozumiem, że to jest twój kolega ale jeśli on używa wulgaryzmów notorycznie wyzywa to powinieneś i tak go zmutować 

Edytowane przez darkwaynesantana777
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Tutaj też zapomniałem ująć co zrobił administrator : Ostatni ban admina https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:535873004&advType=steamid&Submit z powodem: jesteś pi*da ch*ju  za to że chłop nadużywa mikrofonu.

• Haha! 1

Przynajmniej tak kolegę którego zgłosiłeś on sie wyzywa z ludzmi dla smiechu ze swoimi znajomymi . I no średnio ci wierzę że on cie wyzywał . moje zdanie i znam snajpera i wiem ze nie wyzywa ludzi ktorych nie zna i wyzywa bez powodu .

• Smutne. 1
SPAM, skarga Ciebie nie dotyczy

Przez NiceOne,

Godzinę temu, CONOR napisał:

Przynajmniej tak kolegę którego zgłosiłeś on sie wyzywa z ludzmi dla smiechu ze swoimi znajomymi . I no średnio ci wierzę że on cie wyzywał . moje zdanie i znam snajpera i wiem ze nie wyzywa ludzi ktorych nie zna i wyzywa bez powodu .

Teraz tak " Przynajmniej tak kolegę którego zgłosiłeś on sie wyzywa z ludzmi dla smiechu ze swoimi znajomymi  " Dla śmiechu wyzywa się z ludzmi przy użytkownikach co żle swiadczy o serwerze jak i administracji. Skarga ciebie nie dotyczy, a i czy ja gdzie napisałem ze mnie wyzywał ? Chodziło mi o to, że wyzywa inne osoby.

Tak,przyznaję się do popełnionego czynu,fakt w powodzie napisałem obraźliwe słowa i wyzwałem gracza.Chciałbym z tego miejsca przeprosić za moje karygodne zachowanie. I jeśli była by możliwość dostania drugiej szansy chciałbym odpokutować za moje czyny i obiceuje że jeśli to się stanie spóbuje zmienić moje zachowanie.

• Smutne. 1
  • Haha! 1

43 minuty temu, SN4JP3R1995 napisał:

Tak,przyznaję się do popełnionego czynu,fakt w powodzie napisałem obraźliwe słowa i wyzwałem gracza.Chciałbym z tego miejsca przeprosić za moje karygodne zachowanie. I jeśli była by możliwość dostania drugiej szansy chciałbym odpokutować za moje czyny i obiceuje że jeśli to się stanie spóbuje zmienić moje zachowanie.

I takie zachowanie rozumiem... Jak widziałem to już je zmieniłeś, widziałem jak je poprawiasz i pomagasz graczą.

Edytowane przez darkwaynesantana777

Kolega przyznał się do błędu, ale oglądając demko:

@ SN4JP3R1995twoje zwroty do różnych graczy na serwerze:

"Chuju"

"cyganie jebany"

"leżysz pizdo"

"dobra pizda tam"

"sklej pizdę"

"jesteś pizdą"

"jesteś największym śmieciem"

"sikam na ciebie"

"kurwa kali jesteś chujem"

"jesteś chujem"

Nie wspomnę o  licznych wulgaryzmach, które pojawiały się za często. Rozumiem też jak ktoś sobie powie "ku**a" czy "japier***e", ale tutaj to w niemal każdym zdaniu występowały te wyrażenia.

Takie zwroty sorry, ale na tej posadzie nie wypada się tak zachowywać, rozumiem znajomości i wyzywanie się dla śmiechu ale w takim razie wejdź z kolegą na TS i tam się powyzywajcie 😜 .

Proponuję przyznając się do błędu przyjąć również karę. Proponuje mute 1440. Na całej mapie słychać jedynie twoje wyzwiska/wulgaryzmy/naduzywanie. Może to Cię czegoś nauczy i przemyślisz zachowanie na prawdę.

dodatkowo:

jestem słaby / piotrek wozniak (https://steamcommunity.com/profiles/76561199024533686/) - mute 360 - liczne wulgaryzmy/nadużywanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności