darkwaynesantana777 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze):https://steamcommunity.com/profiles/76561198207735716/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198145078480/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) SN4JP3R Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Administrator na mapie : awp_lego_asia, bawil sie zamiast pomagac uzytkownika uzywal wulgaryzmow wyzywal od debili, szmat. " Jestem przyjaznym graczem,staram się nie robić problemów i próbować rozwiązywać problemy na serverze, admina straciłem przez mój głupi błąd w którym nie zgłosiłem się na forum. " Kumplu nie jestes przyjaznym graczem, i robisz caly czas problemy. Widze cie tylko jak sie bawisz wyzywasz i jak pisales ze jestes przyjazny no to chyba sie pomyliles bo przyjazna osoba i administrator nie wyzywa osob od " szmat, debili, idiotow" Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): Only AWP Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Demko Serwera godzina okolo 12:10-12:25 cos okolo mapa : awp_lego_asia PS. Chciałbym jeszcze dodać, że SN4JP3R wyzywał się ze swoim kolegą. Rozumiem, że to jest twój kolega ale jeśli on używa wulgaryzmów notorycznie wyzywa to powinieneś i tak go zmutować Edytowane 25 Marca 2020 przez darkwaynesantana777 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkwaynesantana777 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tutaj też zapomniałem ująć co zrobił administrator : Ostatni ban admina https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:535873004&advType=steamid&Submit z powodem: jesteś pi*da ch*ju za to że chłop nadużywa mikrofonu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Przynajmniej tak kolegę którego zgłosiłeś on sie wyzywa z ludzmi dla smiechu ze swoimi znajomymi . I no średnio ci wierzę że on cie wyzywał . moje zdanie i znam snajpera i wiem ze nie wyzywa ludzi ktorych nie zna i wyzywa bez powodu . 1 SPAM, skarga Ciebie nie dotyczy Przez NiceOne, 25 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkwaynesantana777 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Godzinę temu, CONOR napisał: Przynajmniej tak kolegę którego zgłosiłeś on sie wyzywa z ludzmi dla smiechu ze swoimi znajomymi . I no średnio ci wierzę że on cie wyzywał . moje zdanie i znam snajpera i wiem ze nie wyzywa ludzi ktorych nie zna i wyzywa bez powodu . Teraz tak " Przynajmniej tak kolegę którego zgłosiłeś on sie wyzywa z ludzmi dla smiechu ze swoimi znajomymi " Dla śmiechu wyzywa się z ludzmi przy użytkownikach co żle swiadczy o serwerze jak i administracji. Skarga ciebie nie dotyczy, a i czy ja gdzie napisałem ze mnie wyzywał ? Chodziło mi o to, że wyzywa inne osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SN4JP3R Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak,przyznaję się do popełnionego czynu,fakt w powodzie napisałem obraźliwe słowa i wyzwałem gracza.Chciałbym z tego miejsca przeprosić za moje karygodne zachowanie. I jeśli była by możliwość dostania drugiej szansy chciałbym odpokutować za moje czyny i obiceuje że jeśli to się stanie spóbuje zmienić moje zachowanie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkwaynesantana777 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) 43 minuty temu, SN4JP3R1995 napisał: Tak,przyznaję się do popełnionego czynu,fakt w powodzie napisałem obraźliwe słowa i wyzwałem gracza.Chciałbym z tego miejsca przeprosić za moje karygodne zachowanie. I jeśli była by możliwość dostania drugiej szansy chciałbym odpokutować za moje czyny i obiceuje że jeśli to się stanie spóbuje zmienić moje zachowanie. I takie zachowanie rozumiem... Jak widziałem to już je zmieniłeś, widziałem jak je poprawiasz i pomagasz graczą. Edytowane 25 Marca 2020 przez darkwaynesantana777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Kolega przyznał się do błędu, ale oglądając demko: @ SN4JP3R1995twoje zwroty do różnych graczy na serwerze: "Chuju" "cyganie jebany" "leżysz pizdo" "dobra pizda tam" "sklej pizdę" "jesteś pizdą" "jesteś największym śmieciem" "sikam na ciebie" "kurwa kali jesteś chujem" "jesteś chujem" Nie wspomnę o licznych wulgaryzmach, które pojawiały się za często. Rozumiem też jak ktoś sobie powie "ku**a" czy "japier***e", ale tutaj to w niemal każdym zdaniu występowały te wyrażenia. Takie zwroty sorry, ale na tej posadzie nie wypada się tak zachowywać, rozumiem znajomości i wyzywanie się dla śmiechu ale w takim razie wejdź z kolegą na TS i tam się powyzywajcie 😜 . Proponuję przyznając się do błędu przyjąć również karę. Proponuje mute 1440. Na całej mapie słychać jedynie twoje wyzwiska/wulgaryzmy/naduzywanie. Może to Cię czegoś nauczy i przemyślisz zachowanie na prawdę. dodatkowo: jestem słaby / piotrek wozniak (https://steamcommunity.com/profiles/76561199024533686/) - mute 360 - liczne wulgaryzmy/nadużywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Snajper w tej sytuacji naprawdę zachowałeś się karygodnie. Jako, że jest to pierwsze przewinienie to dostaniesz muta na 3 dni. Którykolwiek administrator zrobi coś podobnego to niestety 2 szansy już nie będzie od teraz. Skarga przyjęta @ SN4JP3R1995mute 4 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi