Jakub_sayji Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Link do steam: ™Jakub™ Key-Drop.pl Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/RoyaLL_/ Nick oskarżonego: RoyaLL♛ Opis sytuacji: Gracz ten zaczyna zabawę w wojsko daje po kolei polecenia (w tył zwrot, w prawo zwrot, i w prawo) ostatniego polecenia nie wykonałem i zostałem zabity. Gracze którzy wykonali ostatni raz w prawy przeżyli choć powinni zginąć. Gracz ten nie ogarnia zabawy a ją rozpoczyna. W tym samym czasie jest obecny Admin "Stona" który od samego rana ma wy******* jajca i nic nie robi. Tłumaczy się ze on nie widzi, i wysyła do działu skarg. ps: Skoro admin nie potrafi ogarnąć w pojedynkę około 10 osób to chyba nie nadaje się na to stanowisko. Serwer: JB Dowody: GoTv 6 runda mapy jb_finland godzina około 10:48 24.03.2020 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Obejrzałem dokładnie całą sytuację i na nagraniu z demka widać że zostałeś zabity bezpodstawnie, nie ruszyłeś się. Osoby które wykonały polecenie w prawo zostały zabite nie tak jak piszesz ze przeżyli. Druga kwestia to skarga powinna obejmować "kuzyn lucian" bo to on przyczynił się do zabicia Ciebie. Trzecią kwestia jest to ze "stona" dobrze Ci powiedział byś napisał skargę bo w danym momencie był buntownikiem i siedział w celi z pistoletem, nie widział dlaczego Cie antyterroryści zabili wiec nie mógł się wypowiedzieć na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Również obejrzałem demko z tej rundy i tak jak wyżej napisał @ matrix1357"Druga kwestia to skarga powinna obejmować "kuzyn lucian" bo to on przyczynił się do zabicia Ciebie." Masz rację, że nie powinien on Ciebie zabić ale ta skarga powinna dotyczyć Luciana. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Z tego co widziałem podczas zabawy był tylko jeden gracz ze skinem Vadera. Gracz ten niepoprawnie wykonał polecenie po czym w dalszej części rundy widziałem że przeżył dlatego stwierdziłem że ci niepoprawnie wykonujący przeżyli. (najwyraźniej musiały być dwie osoby z tym skinem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Czyli zarzucasz mi faworyzację tego gracza w skinie "Vadera". Nie nazwałbym tego faworyzacją ponieważ najzwyczajniej w świecie nie zauważyłem tego, że wykonał on źle moje polecenie... Poza tym wg. regulaminu gracz ma 1 sekundę na poprawę - co własnie zrobił gracz w skinie "Vadera" Więc czy powinienem dostać za to bana ? Nie wydaje mi się. Ta skarga nie ma żadnego celu... Tyle z mojej strony. Edytowane 24 Marca 2020 przez RoyaLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Jak dla mnie skarga do odrzucenia. Za 1 FK nie ma nic. Admini to nie tylko kamery do utrzymywana porządku na serwerze, są to również osoby które normalnie chcą pograć . Następnym razem pomyśl czy napisać skargę, a jak już się zdecydujesz to sprawdź i upewnij się na kogo. 1 1 decyzje na temat skarg na graczy należą do rang wyższych, nic nie wnosisz do tematu i skarga Ciebie nie dotyczy, następne tego typu bezsensowne komentarze będą nagradzane warnem, SPAM Przez NiceOne, 25 Marca 2020, edytowane 25 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) potwierdzam o to tą sytuację . Ale zastanów się @Jakub_sayji co trzecia skarga jest od ciebie i większość jest o byle co, warto?Już cię 3/4 servera obraża .Nie znudziło ci się to ? Edytowane 26 Marca 2020 przez kubaAKAkuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) 12 minut temu, kubaAKAkuba napisał: potwierdzam o to tą sytuację . Ale zastanów się @Jakub_sayji co trzecia skarga jest od ciebie i większość jest o byle co, warto?Już cię 3/4 servera obraża .Nie znudziło ci się to ? nie przejmuję się jakimiś amebami z iq śledzi w oleju, ci którzy mnie znają wiedzą jaki jestem. Niestety coraz więcej takich śledzi tam gra Edytowane 26 Marca 2020 przez Jakub_sayji 1 przeczytaj sobie regulamin forum i stosuj się do niego. nie pisz więcej niepotrzebnych wiadomości. Przez SK4N3R, 26 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) royal - ctban - 120 minut - nie ogarniasz nadane Edytowane 26 Marca 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi