Kvv Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 ► Twój nick na serwerze:Kvv teraz TelagoSZYBSZY ► Nick Admina: (ktory dal bana)IroneQu ► Powód bana:nwm za czity :DD ► Twoje STEAM_ID:STEAM_1:1:113954446 ► Opis sytuacji:Ogólnie to bylo 2019.Dostalem go i odpuściłem nie doszukiwałem się czm ale w sumie nie mogłem znaleźć przez ten czas dobrego serwera. Niby dostałem za czity chociaż nigdy ich nie używałem dema nie ma niestety i nie pamietam o ktorej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 8. Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zastać rozpatrzone do 7dni od otrzymania bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zastać rozpatrzone do 7dni od otrzymania bana. Brak UB Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi