YasuoMain Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Siema pisze w sprawie admina KopeK Jest Adminem obraziłem go raz I dostałem mute na 12 godzin za to że obraziłem go 1 raz KopeK nie ma też dużo lat według mnie ma Max 13 lat. Nie zasługuje na admina nie że coś mam do niego Ale jest dzieckiem raz go wyzwałem I dostałem nutę na 12 godzin Śmieje się że ktoś nie zrobił wr z modułem odrzutowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) ,, ruchasz mi matke "" upomniałem cie na wczesniejszych mapach kazdy wie ze jestes toksyczny dla mnie mut słuszny Edytowane 20 Marca 2020 przez KopeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Dostałeś służnego gaga, ponieważ napisałeś "rucham ci na matke" iż kopek został obrażony więc dał Ci gaga Edytowane 20 Marca 2020 przez doxiak22985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Zastosuj się do wzoru :v Spoiler Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Brak wzoru - skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi