Skocz do zawartości

Poradnik na noże

Udostępnij

Gawron

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj areno, przedstawię wam poradnik na noże! 

Poradnik nie potrzebuje ss'ów myślę że każdy wie jak wygląda każdy nóż ;)

Żeby zrobić poradnik inspirowałem się poradnikiem na steamie. 

Link: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2019708278

1. Aby komendy działały musicie być na swoim serwerze np. Mapy z warsztatu 

2. Odpalacie konsole i wpisujecie "sv_cheats 1" i "mp_drop_knife enable 1" 

3. Po wpisaniu tych komend możecie respic noże 

• Butterfly

give weapon_knife_butterfly;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Falchion

give weapon_knife_falchion;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg" 

• Flip Knife

give weapon_knife_flip;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Gut Knife

give weapon_knife_gut;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• M9 Bayonet

give weapon_knife_m9_bayonet;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Shadow Daggers

give weapon_knife_push;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Stiletto

give weapon_knife_stiletto;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Navaja

give weapon_knife_gypsy_jackknife;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Karambit

give weapon_knife_karambit;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Talon

give weapon_knife_widowmaker;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Bayonet (Bagnet)

give weapon_bayonet;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Bowie

give weapon_knife_survival_bowie;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Ursus

give weapon_knife_ursus;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Skeleton

give weapon_knife_skeleton;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Nomad

give weapon_knife_outdoor;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Survival

give weapon_knife_canis;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Paracord

give weapon_knife_cord;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg"

• Classic

give weapon_knife_css;ent_fire weapon_knife addoutput "classname weapon_knifegg

No to koniec więcej komend nie ma,myślę że się przyjmie oczywiście proszę mi wybaczyć jeśli jest coś mało estetyczne :v

• PiKe zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności