darkwaynesantana777 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): darkwaynesantana777 Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Wiem, ze jest wiele administratorow lecz gdy owego nie ma a ja dosc czesto bywam na nim i jestem aktywny to jednak " patologia " jest i uzytkownicy robia sobie co im sie podoba. Chcialbym tez zapobiec lamaniu regulamin co czesto wystepuje na serwerze np;. FreeKill'e ktorych nie ma kto zaakceptowac ( rozumiem ze moze to zrobic warden, ale wiekszosc z nich wymiguje sie owymi slowami : ja tego nie widzialem, to nie ja, lub po prostu automatycznie odrzucaja taka prosbe ). Gralem juz na tej serwerowni i wiem co to znaczy kultura i inne sprawy mysle ze jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, poniewaz mam duza wiedze o administratorowaniu. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Bylem wiele razy administratorem lecz nie na waszej sieciu serwerow. Ogolnie zajmuje sie tym 2lata Jak długo gram w CS:GO?: Od 4 Lat Stare konto : https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:857568391]. Nie posiadam na koncie zadnych banow na " JB ". W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 7-8rano do wieczora w dni szkolne od 13 do 23. Moge byc nawet o 2-3w nocy. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://www.gametracker.com/player/darkwaynesantana777/137.74.7.15:30050/ Jesli aktywnosc i przebyte minuty sa za male postaram sie poprawic. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 6-10, umiem dodać administratora w SourceMod. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199026595089/ Stare Konto : https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:857568391] Mikrofon: (Tak/Nie): TAK Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): Lekka Jest. I tutaj też chcę powiedzieć, że osoby bez mutacji czy z lekką mają też szanse myślę nie wolno ich odtrącać od administracji, ponieważ nie wiadomo jakie maja doświadczenie i umiejętności. Np;. Mój brat ma 23 lata, a i tak ma głos jak 12,13-latek. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Bardzo Uwaznie i dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Może i gram dopiero ponad tydzień na serwerze ale zbyt często Cię nie widuje i chyba ostatnio dopiero z powrotem na tym serwerze zacząłeś grać. Po głosie w grze wnioskuję że nie masz jeszcze mutacji. Wcześniejsze Twoje podanie zostało odrzucone bo nie spełniałeś wymagań dotyczących przegranych godzin na serwerze, dopiero co dziś uzyskałeś 24h na serwerze i już składasz podanie. Na plus SM Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Jestem na Tak +Wiek +Godziny pobytu na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Ledwo co ogarniasz ct a już chcesz admina Na NIE 33 minuty temu, darkwaynesantana777 napisał: 6-10, umiem dodać administratora w SourceMod. 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP-brak mutacji-nieogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na NIE -Nie dawno ci odrzucili podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 nie -odrzucili ci podanie ostatnio i jest wystarczajaca ilosc adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Godzinę temu, darkwaynesantana777 napisał: serwerowni sieci serwerow -dopiero 2 dni temu odrzucili ci podanie -lekka mutacja? albo jest albo nie ma xD nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 +/- aktywność - niedawno odrzucone podanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 -brak mutacji -średnio wierzę w to sm +aktywność Póki co na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na NIE, Często nadużywasz mikrofonu, do tego brak mutacji, nie za dobrze idzie ci w CT. SM dobre Pograj jeszcze na serwerze nabierz wprawy, ogarnij zachowanie z lekka i złóż podanie za kilka tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 -wątpię sm -wiek -dwa dni temu odrzucili ci podanie NA nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Na NIE Po prostu nie widzę cię w roli admina i tak średnio chce mi się wierzyć w SM, więc trzeba by było cię sprawdzić. Niekoniecznie z mutacją chodzi o to tylko, że wyższym się nie podoba że masz piskliwy głos, tylko jak znam mentalność tych "starszych" to będą podważali twój autorytet jako admina, bo "masz głos gówniarza", a przecież "gówniarz nie będzie nimi rządził". Nie raz tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikolaS Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Na NIE - wątpliwe SM - twoje podanie niedawno zostało odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi