AdexisKP Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) nick: (Na jakim grasz na serwerach) ♥_DAB_♥ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem dobrym kandydatem ponieważ jak gracze łamią regulamin szybko zgłaszam to administratorom. Gram długo na serwerze Hns#2. gracze mnie znają na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Nie zajmowałem się. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15:00-21 w tygodniu a w weekendy 14-23 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/♥_DAB_♥/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[Wolfs] ♥_DAB_♥/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3,5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198373795169/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak. Edytowane 19 Marca 2020 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na NIE -Wczoraj pisałeś podanie, odczekaj trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na NIE! -15 adminow na serwie to troche duzo -wczoraj napisales podanie - nie zmuszaj nikogo to jest jego decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdexisKP Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 13 minut temu, Houdini napisał: Na NIE! -15 adminow na serwie to troche duzo -wczoraj napisales podanie - nie zmuszaj nikogo to jest jego decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 - wypowiadasz się pod podaniem - wczoraj Ci odrzucili podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdexisKP Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 11 minut temu, bartaz napisał: - wypowiadasz się pod podaniem - wczoraj Ci odrzucili podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkwaynesantana777 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, AdexisKP napisał: Ojj Kumplu weż przeczytaj wszystkie regulaminy popraw SM -wiele adminow -zmuszanie do dawania na TAK -SM -Wczoraj złozyłes podanie, które zostało odrzucone ( moja rada : odczekaj pare dni,tygodni dopiero złóż podanie ). -SPAM w swoim Podaniu NA NIE! Edytowane 19 Marca 2020 przez darkwaynesantana777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdexisKP Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 6 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: Ojj Kumplu weż przeczytaj wszystkie regulaminy popraw SM -wiele adminow -zmuszanie do dawania na TAK -SM -Wczoraj złozyłes podanie, które zostało odrzucone ( moja rada : odczekaj pare dni,tygodni dopiero złóż podanie ). -SPAM w swoim Podaniu NA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na NIE -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Często jesteś upominany na serwerze za kulturę... Po za tym jest sporo adminów na hns#2 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Zakazane jest pisanie ciągle tych samych tematów/wypowiedzi na jeden temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi