Teygo Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Nick: @ Mat3usz Nick oskarżonego: @ daira_y_ Opis sytuacji: Brak aktywności na forum i na serwerze Serwer: Only AWP Dowody: 1.https://www.gametracker.com/player/✪ daira_y_/185.30.124.110:30008/ 2. Edytowane 17 Marca 2020 przez Mat3usz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 @ RupTaK 1 §3. Skarga może zostać rozpatrzona w ciągu 14 dni od daty jej złożenia, po czym ulega przedawnieniu (wiadomo- wyjątki). Ravii, masz prawo do wypowiadania się w tym dziale, ale nie możesz tutaj robić niepotrzebnego SPAMu (skarga nie ma nawet 1. dnia) Przez SK4N3R, 18 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Skarga jak najbardziej słuszna. Daira ma ostatnio słabą aktywność na serwerze jak i na forum. Bardzo możliwe, że gracz gra na innym gametrackerze. Napiszę mu prywatną wiadomość i dopytam się jak wygląda sytuacja. Dodatkowo oznaczę go w tym poście i jak nie zostanie napisana odpowiedź od dairy do soboty do godziny 23:59, gracz zostanie zdegradowany ze stanowiska administratora Only Awp. @ raviidzięki za oznaczenie. W innym razie nie zwróciłbym w ogóle na tą skargę uwagi z powodu małej ilości czasu ;/ @ daira_y_ Edytowane 19 Marca 2020 przez RupTaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @ daira_y_Rozmawiałem z nim dzisiaj na serwerze. Powiedział mi, że ciężko u niego z aktywnością z powodu braku czasu. Sam nie wie czy da radę to ogarnąć. Na chwilę obecną nie mam innego wyjścia niż degradacja, jednakże gdyby gracz chciał kiedyś pomóc na serwerze to z chęcią zapraszam. Skarga przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi