Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

b33m4ySABAKA

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198098777357

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198167369690/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) BeeMay
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Niekonsekwencja w działaniu, zostałem wyrzucony z CT prośbą beemaya, gdyż byłem na poprzedniej mapie w CT. Poprosilem 3 razy na u@ adminow o przeniesienie Beemaya i MrTercia do terro, jednak dostalem bana na 30 min "za spam" na u@.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) 3 Runda mapa  jb_summer_xmas_v1 około 22:04 15 Marca

PS. Chciałbym zaznaczyć iż BeeMay potrafi jako admin zabrać wardena prowadzącemu, kiedy tylko nie zdąży wpisać "!w". Sytuacja ta miała miejsce mapę wcześniej.

Potwierdzam, zarówno BeeMay jak i MrTercio byli również na poprzedniej mapie w CT, BeeMay miał okazję prowadzić. Na następnej mapie kazał jako jedynemu temu graczowi wyjść z CT mimo, że on i MrTercio też byli CT. Gdy prosił o wyjaśnienie BeeMay jak zacięta płyta powtarzał tylko by wyszedł z CT. Ogólnie jeżeli chodzi o BeeMay'a to nie nadaje się na admina. Mówi "nie baw się w admina", gdy ktoś prosi o wyjście gracza bez mutacji z CT, śmieszne, że gdy sam nie był adminem sam tak samo robił, a zaraz jak został adminem takie coś -- wg mnie to zachowanie jest bardziej niż dziwne i człowiek ten powinien szukać pomocy profesjonalisty gdyż widocznie ma problem z niedowartościowaniem w życiu.

• Lubię to! 1

Rzecz polega na tym że:

Od samego rana non stop wchodząc na serwer widzę Ciebie jak i @drjapaw CT. Cały czas (dosłownie nie licząc pojedynczych rund) jesteście wardenami. Gdy na serwerze jest 25 osób w CT jest około 5 CT. Jak reszta osób w CT ma się bawić gdy nie dacie im możliwości prowadzenia? Rozumiem że lubicie prowadzić i chcecie to robić ale na serwerze oprócz was przebywa też ponad 20 osób chcących dołączyć do CT i poprowadzić rundy. W dodatku wasze prowadzenie jest totalnie nie kreatywne non stop polecenia na samym początku te same i gdy uda wam się zapanować nad więźniami wychodzicie na mapę gdzie też nie ma szałowych poleceń/zabaw. MrTercia nie wyrzuciłem z powodu takiego, że w poprzedniej mapie nie miał nawet możliwości wzięcia wardena czyli poprowadzenia rundy.

Co do @drjapagdy admin coś powie to ja nie rozumiem dlaczego się z nim kłócisz. Jeżeli powie faktyczną nieprawdę rozumiem frustrację i chęć wyjaśnienia gdzie nie obejdzie się bez wymiany zdań, ale w takiej sytuacji nie widzę punktu zaczepienia. Nie nadaje się na admina okey, twoje zdanie. A co do "nie baw się w admina" - gdy na serwerze znajduje się admin jest to denerwujące że ktoś uprzedza twoje zamiary i w trakcie innej czynności muszę zadziałać w sytuacji gdzie ktoś "bawi się w admina" bo później wyniknie z tego jakaś afera i sam później lekko się gubię w tym co już robię. Fakt sam tak robiłem ale zwróć uwagę na to że tylko podczas nieobecności administracji ;) .

Wszystkie moje działania zgodne z regulaminem nie widzę tutaj mojej winy choć jeżeli się ktoś uważa inaczej proszę napisać chętnie odpowiem :) .

A co do nadania wardena na poprzedniej mapie, fakt było tak ze względu na to że nikt inny nie miał możliwości prowadzenia. Przyznaje zrobiłem to przez sm_admin, zdaje sobie sprawę z tego iż może to zostać zinterpretowane jako nadużywanie, lecz ja wasze ciągle branie wardena i nie pozwalanie innym go wziąć biorę jako szkodę dla serwera ;/ .

@drjapamowie ogólnie o całym dniu nie o mapie dust :/. Zresztą dodatkowo twoje prowadzenie może zostać ocenione po ctbanach które dostajesz dosyć często :3. (Aktualnie skarga za massfk). Przyznaje sam popełniłem błąd raz w CT lecz odrazu po dostaniu jasnej uwagi że zrobiłem źle nadalem sobie bana z czasem X2.

Edytowane przez BeeMay

@ BeeMay ja też mówię o całym dniu ogólnie, więc ponownie polecam ci albo udać się do okulisty albo przestać kłamać, moje prowadzenie w sumie też nie różni się bardzo od twojego -- bezruch w jakiejkolwiek formie w celi + szereg przed celami. Sam dzisiaj z resztą mówiłeś na cloudsach ze masz zamiar tak prowadzić cały czas, żeby sobie pozabijać więźniów do zwiększania statystyk w achievementach i sapałeś się do innych CT jak zabijali więźniów, którzy nie wykonywali poleceń -- lecz się proszę bo może jeszcze nie jest za późno.

15 minut temu, drjapa napisał:

lucky dopiero wbił na server na tej mapie i prowadził 2-3 razy, z resztą wszystko jest na demku.

Tutaj widać odniesienie tylko i wyłącznie do mapy, nie do całego dnia kolego ;)

2 minuty temu, drjapa napisał:

@ BeeMaymoje prowadzenie w sumie też nie różni się bardzo od twojego -- bezruch w jakiejkolwiek formie w celi + szereg przed celami. Sam dzisiaj z resztą mówiłeś na cloudsach ze masz zamiar tak prowadzić cały czas, żeby sobie pozabijać więźniów do zwiększania statystyk w achievementach i sapałeś się do innych CT jak zabijali więźniów, którzy nie wykonywali poleceń -- lecz się proszę bo może jeszcze nie jest za późno.

Tutaj się z tym nie zgodzę :/ moje prowadzenie polega na wymuszeniu na więźniach myślenia, często daje jakieś polecenia które nie są łatwe po to by czegoś się nauczyli. Często wymyślam zabawy które nawet nie są opisane w regulaminie.

Co do Cloudsow tam nie da się inaczej jak bezruch w celi następnie szereg przed celami a dopiero potem na mapę.

31 minut temu, BeeMay napisał:

Tutaj widać odniesienie tylko i wyłącznie do mapy, nie do całego dnia kolego ;)

To w takim razie gościowi, który pierwszy raz tego dnia wbił na server i miał okazję być 2-3 razy wardenem, zabierasz wardena komendą admina, żeby sobie samemu poprowadzić , a potem banujesz go bo tak jak ty miał czelność wbić do CT na nastepnej mapie a potem mieć problem, że go wywalasz podczas gdy sam na poprzedniej mapie miałeś okazję prowadzić i sobie zostajesz w CT to nie wiem jak to inaczej nazwać jak nie jakimś niezrównoważeniem umysłowym, kolego.

Edytowane przez drjapa

3 minuty temu, drjapa napisał:

To w takim razie gościowi, który pierwszy raz tego dnia wbił na server i miał okazję być 2-3 razy wardenem, zabierasz wardena komendą admina, żeby sobie samemu poprowadzić , a potem banujesz go bo tak jak ty miał czelność wbić do CT na nastepnej mapie a potem mieć problem, że go wywalasz podczas gdy sam na poprzedniej mapie miałeś okazję prowadzić i sobie zostajesz w CT to nie wiem jak to nazwać jak nie jakimś niezrównoważeniem umysłowy, kolego.

Jest jedno ładne określenie, nazywa się "hipokryzja". 

• Lubię to! 1
nic nie wnosisz do tematu, SPAM.

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności