pawelu Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323/ link do profilu oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd/ nick oskarżonego: @ Tetsuya opis sytuacji: Pan admin dał mi perma na moim mk za to że jest to wszedłem na nie jak miałem podobno bana na tym głównym koncie na 5h gdzie tego bana nie dostałem więc czemu perma dostałem na mk ? i chcieli mi dać na główne konto też perma ? mapa: deathrun_texture_extreme_v2 godzina: około 17:47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 @ Tetsuyamógłbyś pokazać w source bans bana na głównym koncie @Pawelu10? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Pawelu10 dostał na głównym koncie bana przez SID`a, ponieważ uciekł. Była to godzina ok. 17.20. Długość bana to 5h https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist Edytowane 16 Marca 2020 przez Tetsuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) To czemu jak dostałem bana na mk to mogłem wbić na głównym koncie ? I wbiłem o 19:05 I wtedy @ LeMoNdał mi bana Edytowane 16 Marca 2020 przez Pawelu10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Dlatego, że jeżeli banuje się przez SID`a to można jeszcze wbić. Nie wiem nadal dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 No to to już nie jest moja wina że tego bana nie dostałem i mogłem wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) W tej sytuacji nie wiem co mam zrobić, ponieważ jednocześnie perm prawidłowy a jednocześnie nie bo mógł wejść. Jakieś propozycje @ Admin DRv1? Edytowane 16 Marca 2020 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Ale z drugiej storny to też nie moja wina, że mógł wbić ja na 100% dałem prawidłowego SID`a niech rangi wyższe roztrzygnął to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 MK - UB Traktuję to jako błąd/opóźnienie sourceban @ Tetsuyanastępnym razem możesz na spokojnie wytłumaczyć graczowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi