Gdaniec Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Nick :KOR0! Nick admina:Høpüś❤WiQusiaa❤ Data i godzina:14,03,2020 nie pamietam dokładnie Serwer: Dv1 Powód bana: MK Mapa: Nie wiadomo Dostalem bana za mk owszem miałem 2 konto wbiłem 10min przed koncem bana mysłałem ze juz koniec przeprosiłem ale nic nie daje prosze o ub ;0 Edytowane 14 Marca 2020 przez KOR0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fen Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jestem za unbanem gracz dostał bana na 2 dni tylko dlatego ze wbił na serwer 10min za wcześnie Ban za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Nie masz żadnego bana na 2dni https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=KOR0!&Submit=Szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gdaniec Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:444515844&Submit jest '- bana dał koncu przepraszam hopus ale ktos powiedział ze to ty 1 łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 14 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortyy Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Moim zdaniem Koro powinien dostać drugą szanse. Jestem na tak, żeby odbanować tego użytkownika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Moim zdaniem @ Koncu jak mu zostało 10 minut do końca bana to powinieneś na tym mk dac mu bana na 10 minut lub kicka z powodem nie wchodź na serwer jak masz bana @KOR0nie powinieneś wchodzić jak masz bana moim zdaniem powinien dostać unbana @ LeMoN a ty powinieneś tak powiedzieć adminom żeby dali bana na kilka minut na mk a jak się powtórzy to perm ale to ty jesteś "mądrzejszy i wiesz wszystko" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Dodam tylko tyle, że jak w powodzie bana "na prośbę rang wyższych". Resztę zostawiam @ LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gdaniec Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Ps nie mogłem przeprosic to tu przepraszam,Mysle ze zasługuje na 2 szasne ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 jednak @ LeMoN mi wyjasnij wszystko i ban prawidlowy (niestety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Brak UB ponieważ nawet dzisiaj wchodziłeś na innym koncie a dalej masz bana do jutra i na tamtym innym koncie dostałeś perma. Jeśli chodzi o wejście 10 minut przed skończeniem bana. Grałeś po tym banke nawet po 5h na innym koncie więc XD. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi