darkwaynesantana777 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Oczywiście jak to ja Opinia o Arence! No to tak zacznijmy 1. " ArenaSkilla " jest jedną z najlepszych serwerowni w Polsce, tak ja uważam może dlaczego a) Jest bardzo dopracowana i administracja bardzo się postarała by ta serwerownia była i jest najlepszą b) Wiele osób jest tutaj z administracji która myślę, że jest najlepszą administracja jakakolwiek jest w Polsce, a nawet i na Świecie, bardzo się stara o najlepszą reputację na serwerze i bardzo jest pomocna dotychczas jak zauważyłem. c) Właściciele o to tej serwerowni bardzo dopracowali swoją serwerownie. 2. Jeszcze nigdy nie widziałem tak złączonej administracji i bardzo pomocnej. a) Gdy się o coś nie spytam wiele osób z administracji mi pomoże. 3. Na serwerze widać, że gracze serwerowni są opanowani i nie ma żadnej tzn. patologii tak jak jest na innych serwerowniach, których nie chcę wymieniać. 4. Pierwszy raz zagrałem na Arenie około 2,3 lat temu wtedy bardzo miałem " HYPE " na HNS i chciałem bardzo się dostać do administracji chociaż, że nic nie umiałem wtedy jeszcze M@ był Dank i wtedy właśnie Dank dał mi do zrozumienia, że nie warto się starać na razie o range jeśli i tak nic nie umiem. 5. Widać, że wyższa administracja czyli @ Avgariat i @ xBoniochcą się starać by rozwijać serwery jak najlepiej i mam nadzieję, że pójdzie tak dalej. 6. Jest wiele nowych serwerów których nie było kilka lat temu. 7. Jest wiele konkursów na Forum i to jest najlepsze!! 8. Poznałem tutaj wiele osób takich jak Dank, ZielonyLisciu, Pudzian, Hubert Żarko, którzy bardzo mi pomogli i jestem im wdzięczny. Krótka historyjka ( no może nie XD ) : No to tak, na arenie znalazłem się 2 lata temu zacząłem grać na Hide And Seek'u. Byłem naprawdę dziwny, ponieważ wtedy miałem " HYPE " na HNS i wgl myślałem o tym by złożyć podanie i to zrobiłem chociaż, że nic nie umiałem. No i tak to się zaczęło składałem te podania jak " DEBIL " sorry ale musiałem wiedziałem i tak, że się nie dostanę lecz nie wiem po co to robiłem. Poznałem wiele Super osób z którymi nadal utrzymuje kontakt takimi jak ZielonyLisciu czy Pudzian, z Hubertem już nie ponieważ gdy on skończył z swoim serwerem to straciłem z nim kontakt ( mam nadzieję że mnie pamiętasz Hubert wtedy miałeś nick if you play ). Na tej serwerowni zdobyłem całą wiedzę o Counter Strike'u i o Source Modzie i myślę, że jeśli poprawił bym aktywność to jakaś jest szansa jestem bardzo wdzięczny tej serwerowni za to, że tyle mi pomogła. Więc dziękuje za to co mnie spotkało tutaj i myślę, że zostanę z wami na dłużej jeśli wiele osób mnie nie będzie " HEJTOWAĆ " obrażać czy w inny sposób pogarszać tą przyjażń z serwerownią. Ta serwerownia to jest więcej niż RODZINKA! No i oczywiście wiem, że popełniłem dużo powtórzeń i błędów za które przepraszam Pozdrawiam darkwaynesantana Edytowane 14 Marca 2020 przez darkwaynesantana777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Cała ta opinia to lizanie dupska :c Ale przynajmniej jakoś to wygląda i Nie jest to jedno zdanie typu "Najlepszy serwer polecam" 18 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: 3. Na serwerze widać, że gracze serwerowni są opanowani i nie ma żadnej tzn. patologii tak jak jest na innych serwerowniach, których nie chcę wymieniać. Zapraszam na JB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkwaynesantana777 Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) 6 minut temu, Chkr napisał: Cała ta opinia to lizanie dupska :c Ale przynajmniej jakoś to wygląda i Nie jest to jedno zdanie typu "Najlepszy serwer polecam" Zapraszam na JB Lizanie Dupska Tak, jeśli bym się nie rozpisał to i tak by było lizanie dupska twoim zdaniem kumplu. A na JB nie ma patologii , zapomniałem dodać powróciłem i chciałem się rozpisać po co mam Lizać Dupsko i komu jaki jest tego powód? Edytowane 14 Marca 2020 przez darkwaynesantana777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 29 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: serwerowni 30 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: serwerownia 30 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: serwerowni 30 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: serwerowni 30 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: serwerownią na zdjęciu poniżej serwerownia serwerownia =/= siec serwerow nie wiem o czym ta opinia 27 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: chcą się starać 27 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: by ta serwerownia była i jest najlepszą 28 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: Właściciele o to tej serwerowni bardzo dopracowali swoją serwerownie. 29 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: sorry ale musiałem wiedziałem i tak, że się nie dostanę lecz nie wiem po co to robiłem język polski nie jest twoją mocną stroną xd 31 minut temu, darkwaynesantana777 napisał: Ta serwerownia to jest więcej niż RODZINKA! co racja to racja, tutaj jak w prawdziwej rodzinie, każdy pod każdym dołki kopie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkwaynesantana777 Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, PiKe napisał: na zdjęciu poniżej serwerownia serwerownia =/= siec serwerow nie wiem o czym ta opinia język polski nie jest twoją mocną stroną xd co racja to racja, tutaj jak w prawdziwej rodzinie, każdy pod każdym dołki kopie xd Napisałem, że się powtarzam i za to przepraszam w przywitaj sie Edytowane 14 Marca 2020 przez darkwaynesantana777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 ajjj Nie używaj słów których znaczenie na znasz xD W sumie trochę aby się podlizać ale jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Przysłodziłeś trochę ale opinia na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Troche lizanko ale nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 może być opinia nie jest zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Nie najgorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 W dniu 14.03.2020 o 16:47, darkwaynesantana777 napisał: A na JB nie ma patologii ym... ekhm jakoś nie widze zmian na lepsze błędy fest ale w miare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi