Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga

Udostępnij

Jakub_sayji

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/jebacmrokakurwejebana

Link do steam oskarżonego: 

Nick oskarżonego: mroku
Opis sytuacji: Nie potrafi ogarnać typów na jb po otrzymaniu fk (nie było slychac bo sa ciągłe nadużycia plus nie miałem czasu na rekacje) wydarłem się ze to było fk. Dostalem muta na 90 gdzie w reszte ma totalnie wyjebane. Napisałem mu na u@ ze nie potrafi ogarnąć mruczek jebany. i ban na 60 bez podanego powodu.
Serwer: JB
Dowody: demko go tv okolice 15:55 mapa clouds

• Smutne. 2

dostałes muta za to ze sie wydarłes i nie umiałes zachowac kultury, po czym piszesz mi na u@ ze ''kurwa nie umiesz ogarnąc fk mruczku jebany'' co uznałem za obraze.

był juz taki incydent wtedy dostałem bana na 30 minut wiec teraz zastosowałem większą kare, tyle w temacie.

7 minut temu, MroKu napisał:

dostałes muta za to ze sie wydarłes i nie umiałes zachowac kultury, po czym piszesz mi na u@ ze ''kurwa nie umiesz ogarnąc fk mruczku jebany'' co uznałem za obraze.

był juz taki incydent wtedy dostałem bana na 30 minut wiec teraz zastosowałem większą kare, tyle w temacie.

tyle w temacie xd. Skoro masz admina to kurwa uzyj mózgu i konsoli aby serwer ogarnąć a nie leci faworka raz się odezwałem i mute a w reszte wyjebane to nie twoja utopia gdzie mutujez kogo ci się podoba. Mam nadzieje ze stracisz tego admina skoro nie potrafisz wykonywać swoich powinności. Potrafisz tylko banowac i mutować osoby niewygodne dla niebie a nie dla serwera. Niech ten coronawirus się dostanie do twojego nędznego miasteczka i pochonbie cb jak i tobie podobnych. XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności