Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na meksyka

Udostępnij

Vennom

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: mój

Link do steam oskarżonego: oskarżonego

Nick oskarżonego: Meksyk Arenaskilla.pl
Opis sytuacji: Byłem w gangu Frags przez 2 dni i wpłaciłem do niego z 4 k kredytów, a dzisiaj Meksyk bezpodstawnie wyrzucił mnie z gangu. Z tego co widziałem to była podobna sytuacja na jailbreaku i gang został ukarany za takie czyny.
Serwer: drv2
Dowody: Zostałem wyrzucony 09.03.2020 o godzinie około 19:20.     podobna skarga na jb

DRv2 nie prowadzi gangów na forum, przez co założyciele gangów mogą robić co im się żywnie podoba (w większości przypadków). masz może jakieś dowody (w postaci screenów/ rozmowy/ nagrania) w których założyciel gangu zapewniałby Cię o pewnym miejscu w gangu @Vennom? jeżeli nie to ciężko będzie odzyskać fajki, chyba że @ T0M3K da radę jakoś zainterweniować

Wiem, że nie ma sensu dodawania działu "gangi" na forum, bo może aktywne byłyby tam 3, a więc @Vennomskoro znasz zasady gangu, i jest tam zasada typu dawania się, a ty ją łamiesz, to mieli prawo Cię wyrzucić. Drugą sprawą jest to, że komunikacja i relację są ważne przy byciu w jednym gangu, jeżeli nie umiesz dogadać się z członkami, to nie dziw się, że zostałeś wyrzucony, jaż sam ze swojego gangu bym Cię wyprosił (jeżelibyś w nim był). 

Edytowane przez T0M3K

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności