Vennom Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Link do steam: mój Link do steam oskarżonego: oskarżonego Nick oskarżonego: Meksyk Arenaskilla.pl Opis sytuacji: Byłem w gangu Frags przez 2 dni i wpłaciłem do niego z 4 k kredytów, a dzisiaj Meksyk bezpodstawnie wyrzucił mnie z gangu. Z tego co widziałem to była podobna sytuacja na jailbreaku i gang został ukarany za takie czyny. Serwer: drv2 Dowody: Zostałem wyrzucony 09.03.2020 o godzinie około 19:20. podobna skarga na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 DRv2 nie prowadzi gangów na forum, przez co założyciele gangów mogą robić co im się żywnie podoba (w większości przypadków). masz może jakieś dowody (w postaci screenów/ rozmowy/ nagrania) w których założyciel gangu zapewniałby Cię o pewnym miejscu w gangu @Vennom? jeżeli nie to ciężko będzie odzyskać fajki, chyba że @ T0M3K da radę jakoś zainterweniować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Wyrzucenie nie było bezpodstawne, ponieważ nie potrafiłeś się dogadać z praktycznie żadnym graczem na serwerze i zabijałeś wszystkich przez co psułeś opinie o moim gangu na serwerze. Za co meksyk cię wyrzucił Edytowane 9 Marca 2020 przez Kapi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Wiem, że nie ma sensu dodawania działu "gangi" na forum, bo może aktywne byłyby tam 3, a więc @Vennomskoro znasz zasady gangu, i jest tam zasada typu dawania się, a ty ją łamiesz, to mieli prawo Cię wyrzucić. Drugą sprawą jest to, że komunikacja i relację są ważne przy byciu w jednym gangu, jeżeli nie umiesz dogadać się z członkami, to nie dziw się, że zostałeś wyrzucony, jaż sam ze swojego gangu bym Cię wyprosił (jeżelibyś w nim był). Edytowane 9 Marca 2020 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi