Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od bana de_mirage

Udostępnij

agerxx

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: agerx smiecie
Nick admina: @ Cyra123

Spoiler

nw pewnie  ten typ yumi yuri nie wiem kto to jakis typ co gra na serwie 2 tygodnie i mysli ze jest kims xD

Długość bana: perm
Data i godzina:19;19? 09.03.2020

Serwer:only mirage
Powód bana: cheat

Spoiler

NIE MA XD pewnie sie splakal ze go podsumowalem ew za obraze perm xD prosze o wyciagniecie konsekwencji wobec tego typa

Mapa: only mirage

Ja ci dalem bana ponieważ obczajalem jak grasz dluzszy mecz i wsm odejmując to ze byles wulgarny wobec swoich i przeciwnych kolegow z serwera sugerowales się ze jesteś znajomym hampa itp. to poprosiłem która pomogla mi cb obczaic i tez stwierdzila ze cos masz . Wkazdym bądź razie poczekamy az jakiś laskawy człowiek rozpatrzy demko tylko ja proszę żeby było szczegulowo obczajone dziekuje tyle odemnie pozdrawiam :D

295691395.62000006_sefdsfe.png

Edytowane przez Cyra123

4 minuty temu, Cyra123 napisał:

Ja ci dalem bana ponieważ obczajalem jak grasz dluzszy mecz i wsm odejmując to ze byles wulgarny wobec swoich i przeciwnych kolegow z serwera sugerowales się ze jesteś znajomym hampa itp. to poprosiłem która pomogla mi cb obczaic i tez stwierdzila ze cos masz . Wkazdym bądź razie poczekamy az jakiś laskawy człowiek rozpatrzy demko tylko ja proszę żeby było szczegulowo obczajone dziekuje tyle odemnie pozdrawiam :D

295691395.62000006_sefdsfe.png

wracajac do tego - jestem osoba znajoma wiekszosci starszych osob grajacych hampa dalem jako przyklad dobra czekam na rozpiske elo

Cyra czasu nie miał i mnie poprosił o rozpiskę 

25:50 strange patrzenie się na typa przez ścianę i z bomby flick

26:16 prefire z dupy 

27:10 chłop nie słyszał że podchodzi ale timmimg idealny znalazł 

31:14 i

31:21 odjebał się po prostu 

32:14 słyszał scope ale wcześniej się idealnie ustawił 

Nie oglądam dalej 

Chłop się tam wygrazal że wyjebane ma i na 2 3 4 5 koncie wbije więc polecam na ip jakąś banicje 

• Lubię to! 2
  • Wrr! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności