agerxx Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nick: agerx smiecie Nick admina: @ Cyra123 Spoiler nw pewnie ten typ yumi yuri nie wiem kto to jakis typ co gra na serwie 2 tygodnie i mysli ze jest kims xD Długość bana: perm Data i godzina:19;19? 09.03.2020 Serwer:only mirage Powód bana: cheat Spoiler NIE MA XD pewnie sie splakal ze go podsumowalem ew za obraze perm xD prosze o wyciagniecie konsekwencji wobec tego typa Mapa: only mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agerxx Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) nie sory jednak nie ten Yuki on jest nikim czyli tak jak mowilem a wiec nei wiem kto mi wjebal bana CZIT XDDDDDDDDD ta to mi to udowodnij czekam na demko Edytowane 9 Marca 2020 przez agerxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Ja ci dalem bana ponieważ obczajalem jak grasz dluzszy mecz i wsm odejmując to ze byles wulgarny wobec swoich i przeciwnych kolegow z serwera sugerowales się ze jesteś znajomym hampa itp. to poprosiłem która pomogla mi cb obczaic i tez stwierdzila ze cos masz . Wkazdym bądź razie poczekamy az jakiś laskawy człowiek rozpatrzy demko tylko ja proszę żeby było szczegulowo obczajone dziekuje tyle odemnie pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2020 przez Cyra123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agerxx Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 termi odbanuj mnie 1 Czekaj na decyzję ACT... Spam. Przez raven, 9 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 @ Cyra123Rozpisz akcje na podstawie których dałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agerxx Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 4 minuty temu, Cyra123 napisał: Ja ci dalem bana ponieważ obczajalem jak grasz dluzszy mecz i wsm odejmując to ze byles wulgarny wobec swoich i przeciwnych kolegow z serwera sugerowales się ze jesteś znajomym hampa itp. to poprosiłem która pomogla mi cb obczaic i tez stwierdzila ze cos masz . Wkazdym bądź razie poczekamy az jakiś laskawy człowiek rozpatrzy demko tylko ja proszę żeby było szczegulowo obczajone dziekuje tyle odemnie pozdrawiam wracajac do tego - jestem osoba znajoma wiekszosci starszych osob grajacych hampa dalem jako przyklad dobra czekam na rozpiske elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Cyra czasu nie miał i mnie poprosił o rozpiskę 25:50 strange patrzenie się na typa przez ścianę i z bomby flick 26:16 prefire z dupy 27:10 chłop nie słyszał że podchodzi ale timmimg idealny znalazł 31:14 i 31:21 odjebał się po prostu 32:14 słyszał scope ale wcześniej się idealnie ustawił Nie oglądam dalej Chłop się tam wygrazal że wyjebane ma i na 2 3 4 5 koncie wbije więc polecam na ip jakąś banicje 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ban Zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi