Ori Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Ori^^ Nick admina:(od którego dostałeś bana) @ Belz Długość bana:(Czas bana) PermBan Data i godzina:(dostania bana) 08.03.2020 14:44 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JailBreak Powód bana:(podany przez admina) Czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_lego_jail_2k17b 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 @ Belz Masz 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Po pierwsze nie mam czasu na sprawdzanie demka bo mam inne zajęcia, wiem że te czity masz bo typowe zachowanie goscia ktory probuje sie kryc, a od sprawdzenia demek jest ACT/UBT I akcja kiedy tobixx był w secrecie pieknie to pokazała Dziekuje, tyle mojej wypowiedzi Edytowane 9 Marca 2020 przez Belz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 22 minuty temu, Belz napisał: a od sprawdzenia demek jest ACT/UBT 3. Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina.3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. Twoim obowiązkiem jako Admina serwera jest rozpisanie demka, obowiązkiem ACT jest po prostu ocenienie wypisanych przez Ciebie akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 16 godzin temu, Belz napisał: Po pierwsze nie mam czasu na sprawdzanie demka bo mam inne zajęcia, wiem że te czity masz bo typowe zachowanie goscia ktory probuje sie kryc, a od sprawdzenia demek jest ACT/UBT I akcja kiedy tobixx był w secrecie pieknie to pokazała Dziekuje, tyle mojej wypowiedzi Wsm Raven Ci wszystkonapisał. Skoro banujesz za cheaty musisz mieć pewność i rozpisać demko na podstawie, których akcji dałeś bana. @ MrWhiteMam nadzieję że wyciągnięte zostaną konsekwencje wobec admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 @ Belz Pisałem do ciebie wczoraj abyś ogarną odwołanie, niestety tego nie zrobiłeś. Masz czas do 23:00 inaczej odbiorę ci admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ori Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ta akcja z tobixem. Chciałem wskoczyć do secretu za pierwszym razem mi się to nie udało i wtedy 1 pocisk z petki trafil koło mnie wiec to nie było nic trudnego zgadnąć gdzie sie on ukrywa . Mam nadzieję że dostane unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Obejrzałem dokładnie demko bo znalazłem czas także... Około 22:30 Zaczyna od przed ostatniej celi jakbyś wiedział gdzie jest przeciwnik, ~22:55 Patrzysz przez sciane i dajesz info gdzie jest więźień Edytowane 10 Marca 2020 przez Belz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ori Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Gram w ta gre od wakacji 2016. Gram w nią ponad 3000 godzin Mam range LE. Powiedz mi dlcg akurat teraz mial bym czitowac? Ja szanuje ta gre nie tak jak niektórzy. Gram na waszej społeczności chyba od 2018 i teraz miałbym czitowac. Gram mm z graczami arenyskilla i nikt mnie nie podejrzewał o czity. Bardzo chce dostać unbana poniewaz macie kozak społecznosc i fajnie na niej sie gra. Edytowane 10 Marca 2020 przez Ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 24 minuty temu, Ori napisał: Mam range LE. Od kiedy LE daje info jak goscia nie widzi, dałes info jak gosc był za ścianą jak dla mnie fajne masz wh i nie chcesz sie przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ori Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 tłumacze ci że za pierwszym razem nie udalo mi sie wskoczyc do secretu i 1 strzal z petki kolo mnie trafil a jak byłem w tym obszarze to chyba można było sie domyśleć że gość jest w secrecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Postępowanie admina to jest śmiech.... Za mało akcji żeby zbanować. UB @ MrWhitelepiej dobieraj administrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi