Zielu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Nick: Zielu Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze coraz częściej jest łamany regulamin, chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Wiem, że nie mam za sobą kolorowej przeszłości, byłem toksyczny, ale chyba czas "dorosnąć" i pracuję nad sobą. Myślę nad początkowym okresem próbnym. Doświadczenie w adminowaniu: kiedyś admin na v2 oraz na kilku innych serwerach. Jak długo gram w CS 1.6?: około 7 lat Posiadasz CS 1.6 na steamie?: Nie W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-20 Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.41.158:28004/top_players/?query=Zielu Znajomość AMXX: 6 Mikrofon: Tak. Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zastosuj się do wzoru: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS 16?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość AMXX: (Skala określona w regulaminie sieci) Mikrofon: (Tak/Nie) Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi