Dakar Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)Dawzombie Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/MroKuEz/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Mroku Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)dostałem bana od adminka za to że zabiłem chłopa na życzeniu a ciągle podchodzil do każdego ctka Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)22:15 okolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 po zastanowieniu admin w dodatku faworyzuje gracza tego co zabiłem cała mapa admin nie reaguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Gracz vex miał zyczenie, warden sie na nie nie zgodził po czym ty go zabiłes bo cytuje ''poczułem sie zagrozony'' gracz ani nie machał kosą w twoim poblizu ani nie miał broni, jedyne co robił to stał na tobie i mówił zyczenie, moim zdanie zabiłes go bezpodstawnie, wiec otrzymałes ctbana. Co do drugiej rzeczy nie wiem zbytnio o co ci chodzi. to tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi