Mikus Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Mikolajcr7/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Tamerowski Nick oskarżonego: Tamer Opis sytuacji:Otrzymałem bana za zabijanie TT bez kolejki a tego nie zrobilem i foworyzuje innych graczy np. Kobiety i swoich przyjaciol . Serwer: Drv2 Dowody:Demko data:01.03.2020 16:24 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Po pierwsze widziałem jak jedyny stałeś przy wyborze OLD/EASY/KNIFE i nagle się otworzyło EASY, nie było w tym nic złego jak byś był pierwszy. Jeśli faktycznie nie byłeś to ty tylko ktoś jakimś cudem z daleka to zrobił to przepraszam. Zweryfikujemy to jak będzie demko Po drugie jakieś konkrety w faworyzacji kobiet/przyjaciół? Dowody czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Postanowiłem sam obejrzeć demko. Faktycznie to był mój błąd i dostałeś niesłusznego bana na 30 min. Nie będąc pierwszy w kolejce EASY cały czas wybierał Michał a przez to że macie ten sam gang wasze nicki wyglądają identycznie. Za pomyłkę przepraszam, każdy może się pomylić. :< Niech @ T0M3Kzdecyduje co z moim losem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Admin zawinił, przyznał się do błędu każdemu pomyłka może się zdarzyć. Nie wyciągajmy z tego konsekwencji. Przyjmuje skargę. Edytowane 2 Marca 2020 przez ravii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @ TamerNie będę wyciągał wobec Ciebie żadnych konsekwencji, przyznałeś się do błędu, a ban nawet jeśli nadany " za nic", nie był długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi