Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Ban za "cheaty" od nasa18

Udostępnij

Retardedplayerxd

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas zabawy HS day strzelałeś same hedy nie miałeś żadnego strzału w ciało. Następnie gdy powiedziałem że idę na zw przeszedłem na spectatora i zacząłem oglądać twoją rozgrywkę. I to widać kolego jak masz celownik cały czas na głowie i ci skacze jak głupi. Więc to odwołanie nie ma sensu jeżeli to widać i nawet się z tym nie kryjesz.

@ nasa18jest takie cos Jak mapa I widać gdzie jest moj kolega z drużyny i na mapie pokazuje się strzałka gdzie celujesz strzałka była na nim zacząłem strzelać zawsze trzymam celownik na głowie i na hs day można tylko głowy trafić to chyba normalne ze trafie głowę i na killdayu z klasami jak grasz ninja i typo ma wyciągnięta spluwę to ja widać proste łatwo wytłumaczyć mam dobrego ale nie zawsze trafiam nie zawsze uda mi się strzelić głowę nie wszystko wygrywam ale po prostu wczoraj miałem formę i według ciebie jak po prostu jestem dobry to cheatuje

• Haha! 2
ACT sprawdzi demko i oceni Twoją grę. czekaj cierpliwie na ich decyzję

Przez SK4N3R,

jestem adminem na tym serwerze, dodam tylko od siebie, że również uważam gracza za odpalonego, zawsze trafia w głowę, tłumaczy się 18k godzin gry w cs oraz szczęsciem...na Twoim miejscu gralbym w totolotka, jeżeli ktoś miałby jakiekolwiek wątpliwości polecam wejść na dowolną rozgrywkę z ww. graczem i wszystko stanie się jasne..Moim zdaniem ban słuszny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności