Retardedplayerxd Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Chciałbym odwołać sie od bana ponieważ nigdy w 1.6 nie cheatowałem i nawet nie wiem po czym to widać że cheatuje Nick: Ventari Nick Admina: Nasa18 Długość: Permanentny Data i Godzina: 19:20 29.02.2020 Serwer: Jailbreak 1.6 Powód bana: Cheatujesz Mapa: jail_minecraft_v3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @ nasa18można rozpiskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa18 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Podczas zabawy HS day strzelałeś same hedy nie miałeś żadnego strzału w ciało. Następnie gdy powiedziałem że idę na zw przeszedłem na spectatora i zacząłem oglądać twoją rozgrywkę. I to widać kolego jak masz celownik cały czas na głowie i ci skacze jak głupi. Więc to odwołanie nie ma sensu jeżeli to widać i nawet się z tym nie kryjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa18 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 6:00- 1 zabawa HS day na której wszystko trafiłeś w głowę ido tego wiedziałeś gdzie był ostatni więzień 10:40- zabawa z klasami, ciekawie celownik ci lata na głowy 12:16- nagle dziwnie się obracasz i zabijasz niewidzialnego gracza w głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retardedplayerxd Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @ nasa18jest takie cos Jak mapa I widać gdzie jest moj kolega z drużyny i na mapie pokazuje się strzałka gdzie celujesz strzałka była na nim zacząłem strzelać zawsze trzymam celownik na głowie i na hs day można tylko głowy trafić to chyba normalne ze trafie głowę i na killdayu z klasami jak grasz ninja i typo ma wyciągnięta spluwę to ja widać proste łatwo wytłumaczyć mam dobrego ale nie zawsze trafiam nie zawsze uda mi się strzelić głowę nie wszystko wygrywam ale po prostu wczoraj miałem formę i według ciebie jak po prostu jestem dobry to cheatuje 2 ACT sprawdzi demko i oceni Twoją grę. czekaj cierpliwie na ich decyzję Przez SK4N3R, 1 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 jestem adminem na tym serwerze, dodam tylko od siebie, że również uważam gracza za odpalonego, zawsze trafia w głowę, tłumaczy się 18k godzin gry w cs oraz szczęsciem...na Twoim miejscu gralbym w totolotka, jeżeli ktoś miałby jakiekolwiek wątpliwości polecam wejść na dowolną rozgrywkę z ww. graczem i wszystko stanie się jasne..Moim zdaniem ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Po obejrzeniu demka podtrzymuje zdanie adminów. Ban zostaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi