kurczak Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Nick: kurczak Nick admina: pawelu10 Długość bana: 1h Data i godzina: 29.02.2020 10:34 Serwer: DeathRun+Klasy v1 Powód bana: kampienie Mapa: deathrun_minecraft_v3 Byłem po stronie CT przeszedłem mapę zacząłem bić terro okazało się że terro był admin a przecież trzeba mu się dać więc dał mi bana hahahaha Śmieszny typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 dostałeś bana za kampienie zabiłem gracza i zaczołeś mnie bić moim zdaniem ban słuszny ale to zależy od @ LeMoN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgadzam się z pawelem Byłem aktualnie na serverze i kurczak kampił moim zdaniem ban jest słuszny ale tak jak pawelu wspominał zalezy to od @ LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ban słuszny. @ Moderatorzamknijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi