MiszczWuj Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Chciałbym odwołanie do bana ponieważ dostałem bana za "WH" którego nie mam. Nie wiem po czym admin o nicku: DOMINO to wywnioskował ale ok. Nick: MiszczWuj aka Dolan Nick admina:DOMINO Długość bana: PERM Data i godzina: 17:20 Serwer: Hide And Seek Powód bana: WH Mapa: seek_lego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Czekam na demko i potem rozpiszę, gracz mocno podejrzany na podstawie nie tylko jednej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 A może by wzór? Cytat Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś bana) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczWuj Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 1 godzinę temu, DOMINO napisał: Czekam na demko i potem rozpiszę, gracz mocno podejrzany na podstawie nie tylko jednej mapy Rozumiem że demko jeszcze nie dotarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Demko już było trochę wcześniej ale akurat byłem zajęty i nie bardzo mogłem się oderwać Link do demka: LINK 1. ok 10:35-10:38 po zeskoku od razu spojrzał na graczy pod schodami, po czym próbuje znaleźć tam wejście 2. ok 21:50 te spojrzenie przez ścianę oraz od razu szukanie tam wejścia 3. ok 22:00 kolejna próba wejścia do gracza za ścianą 4. ok 22:27 moim zdaniem rozejrzenie się i stwierdzenie że nie ma nikogo na tym piętrze 5. ok 23:23 ta sytuacja jak ma już iść na kolejne piętro ale jednak sprawdzi jeszcze jeden pokoik, po czym moim zdaniem udaje że sprawdza po kolei pokoik 6. ok 23:49 te spojrzenie na gracza a po chwili wrócenie tam Była tam gdzieś jeszcze akcja z graczem za autobusem ale uznałem że jeżeli "Podejrzany" wcześniej go widział na moment to nie czekając ruszył za nim Podsumowując moim zdaniem gracz bardzo mocno się krył bo wiedział że są administratorzy na serwerze Edytowane 28 Lutego 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczWuj Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 To nieźle nie pozdrawiam cie za niby „wh” żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Dodam na bodajże safehouse o godz 15:50 w dniu 28.02 też zachowywałeś się jakbyś miał wh. Lecz miałem za mało dowodów aby Cię zbanować 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Generalnie chłopak od razu widać że leci na wh, samo to jak jeździ przez ściany szukając modelu. Próbował się kryć ale nieudolnie. Ban zostaje. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczWuj Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 To nieźle jebać was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczWuj Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1 godzinę temu, SKJ napisał: Generalnie chłopak od razu widać że leci na wh, samo to jak jeździ przez ściany szukając modelu. Próbował się kryć ale nieudolnie. Ban zostaje. Close. Nieudolny to ty jesteś frajerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi