Agata_Z_Fiata Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Nick: Agata Z Fiata Nick admina: Belz Długość bana: 30 min Data i godzina: 28.02.2020 12:53 Serwer: JB Powód bana: BUGOWANIE Mapa: Nie pamiętam, na sorucebanach tego nie ma Powiem tak sytuacja dosyć śmieszna, dostałem muta za podpowiadanie na 30 min spoko mogło tak być nie oceniam, Wlepił mi Belz muta i dalej mogłem gadać mówił wcześniej że to się buguję wszystko itp po czym wlepił mi bana z bugowanie, moim zdaniem trochę cwaniakuje trochę tego nadużywa. Nie raz było że te całe bany na ct i wgl się bugują, to kuźwa nie moja wina że dalej mogłem gadać, może zamiast banować za "Bugowanie" to zrobilibyście coś z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Tak ? moja wina że coś się buguje, Nic totalnie nic nie robiłem, mut może być ale za co bugowanie ? czego ? jak niby tym manipuluje że mogłem rozmawiać, Jedyne chyba co robiłem to naciskałem przycisk do mówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Mute buguje się w momencie kiedy wchodzisz do ct. Jest już to zgłoszone tylko nie wiadomo kiedy zostanie naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Skąd miałem to wiedzieć ? może nauczcie ich że troche zrozumienia a nie cwaniackie bany bo nie wiadomo kimś sie jest jak ma sie admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Odpowie ktoś czy każdy unika tematu ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ban słuszny (i tak już minął) @ Admin JBNie każdy gracz wie, że takie coś to bugowanie. Informujcie proszę ukaranych następnym razem. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi