Alon3m3n Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Dostałem bana na CT za brak mikrofonu ALE JA MAM MIKROFON gracze z serwera to potwierdzą żądam unbana na CT moj nick: al0n3m3n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Jeżeli się odezwiesz na serwerze, admin ci odrazu zdejmie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 1 godzinę temu, Ciosek napisał: Jeżeli się odezwiesz na serwerze, admin ci odrazu zdejmie bana. Odzywałem się cały czas nawet prosiłem i powiedział że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Prosiłeś na pewno admina? Jeśli tak to napisz mi jego nick to z nim pogadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Po 1 To zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 2 godziny temu, MrWhite napisał: Prosiłeś na pewno admina? Jeśli tak to napisz mi jego nick to z nim pogadam. Rozmawiałem z 2 adm i powiedział że mam napisać odwołanie i czekać aż przyjmiecie a rozmawialiśmy przez czat głosowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @ Admin JBściągnijcie ctbana jak zauważycie go na serwerze. Nick: al0n3m3n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi