Skocz do zawartości

[Przyjęta]Admin nie reaguje na zgłoszenia oraz łamanie regulaminu

Udostępnij

uSzanowankoo

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198137158175/

Nick oskarżonego: Admin Janek; Gracz: Tabor/ pijawka
Opis sytuacji: Admin nie reaguje na liczne zgłoszenia dotyczące złamania regulaminu przez graczy od sprzedawania [ujawniania mojej kryjówki] do chodzenia po txt. Pomimo zgłoszeń admin nawet się nie odezwał na temat utrudniania gry przez gracza pijawka [wejścia do moich kryjówek] czy Tabor [sprzedawanie graczy (ostatnie rudny gry) oraz przebywanie na teksturach]. Dodatkowo admin jako szukający chodził po txt w celu szukania chowających, jednocześnie pokazując nowym graczom ewentualne miejsca do wejścia na tekstury[za które mogliby dostać bana] Obstawiam, że na demku znajdzie się sporo innych rzeczy więc sprawę zostawiam odpowiednim osobom.
Serwer: HnS #2
Dowody: Mapa seek_mirage ~ 21:40

• Lubię to! 2

Muszę przyznać moją wczorajszą słabość w kwestii wykonywania moich celów adminowskich, ale wczoraj miałem słabszy dzień(wiem słaba ta moja wymówka), nie miałem chęci do odzywania  sie na mikrofonie. Tak jak wyżej napisałeś(chodzi o pijawe i tabora), nie miałem chęci sprawdzać tego czy gracze łamią regulamin serwera, ale z tego co pamiętam to po części ty sam się sprzedałem mówiąc, ze tabor rzucił pod Ciebie mołotowa. Jeśli chodzi o wchodzenie na txt  to przypominam sobie tylko wejście do okna na miragu w celu sprawdzenia czy nie ma tam kogoś i przypadkowe wpadniecie na txt koło naszego respa tt, ale natychmiastowo z nich wyszedłem , jeśli było więcej przewinień z mojej strony to najwyżej ktoś z rangi wyższej nałoży na mnie bana za txt. Tak jak napisałem w ostatnim zdaniu na pewno nie było czegosc takiego jak chodzenie prze zemnie po txt w celu znalezienie chowających. Za wszystko przepraszam i myślę, że taka sytuacja się już u mnie nie pojawi :)

skoro nie miałeś chęci do wykonywania celów adminowskich to było nie wchodzić na serwer a nie ignorować zgłoszenia graczy. jeśli jesteś na serwerze to musisz na takie rzeczy reagować nie patrząc na to czy ci sie chce czy nie bo jesteś administratorem...

• Haha! 1
8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia. // SPAM // Przeczytaj proszę regulamin forum.

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności