uSzanowankoo Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198137158175/ Nick oskarżonego: Admin Janek; Gracz: Tabor/ pijawka Opis sytuacji: Admin nie reaguje na liczne zgłoszenia dotyczące złamania regulaminu przez graczy od sprzedawania [ujawniania mojej kryjówki] do chodzenia po txt. Pomimo zgłoszeń admin nawet się nie odezwał na temat utrudniania gry przez gracza pijawka [wejścia do moich kryjówek] czy Tabor [sprzedawanie graczy (ostatnie rudny gry) oraz przebywanie na teksturach]. Dodatkowo admin jako szukający chodził po txt w celu szukania chowających, jednocześnie pokazując nowym graczom ewentualne miejsca do wejścia na tekstury[za które mogliby dostać bana] Obstawiam, że na demku znajdzie się sporo innych rzeczy więc sprawę zostawiam odpowiednim osobom. Serwer: HnS #2 Dowody: Mapa seek_mirage ~ 21:40 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Muszę przyznać moją wczorajszą słabość w kwestii wykonywania moich celów adminowskich, ale wczoraj miałem słabszy dzień(wiem słaba ta moja wymówka), nie miałem chęci do odzywania sie na mikrofonie. Tak jak wyżej napisałeś(chodzi o pijawe i tabora), nie miałem chęci sprawdzać tego czy gracze łamią regulamin serwera, ale z tego co pamiętam to po części ty sam się sprzedałem mówiąc, ze tabor rzucił pod Ciebie mołotowa. Jeśli chodzi o wchodzenie na txt to przypominam sobie tylko wejście do okna na miragu w celu sprawdzenia czy nie ma tam kogoś i przypadkowe wpadniecie na txt koło naszego respa tt, ale natychmiastowo z nich wyszedłem , jeśli było więcej przewinień z mojej strony to najwyżej ktoś z rangi wyższej nałoży na mnie bana za txt. Tak jak napisałem w ostatnim zdaniu na pewno nie było czegosc takiego jak chodzenie prze zemnie po txt w celu znalezienie chowających. Za wszystko przepraszam i myślę, że taka sytuacja się już u mnie nie pojawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 skoro nie miałeś chęci do wykonywania celów adminowskich to było nie wchodzić na serwer a nie ignorować zgłoszenia graczy. jeśli jesteś na serwerze to musisz na takie rzeczy reagować nie patrząc na to czy ci sie chce czy nie bo jesteś administratorem... 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia. // SPAM // Przeczytaj proszę regulamin forum. Przez SK4N3R, 28 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Tabor - ban na 30min TXT Pijawka - ban na 30min TXT @ DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Janek- tak jak napisałeś Cytat myślę, że taka sytuacja się już u mnie nie pojawi , oby tak było Zamykam, bany do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi