Hope Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Nick: Høpë to jaWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę, że jestem osobą dosyć odpowiedzialną, przynajmniej staram się taką być. Jestem Aktywnym graczem oraz często pomagam innym ludziom.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na właśnie DRv1Jak długo gram w CS:GO?: Już prawie 3lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zwykle od 16-21Link GT : https://www.gametracker.com/player/[OUTLAW] Høpë to ja/185.30.124.110:30000/ https://www.gametracker.com/player/[MICZU] Merry Christmas!/185.30.124.110:30000/Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198379329320/ Mikrofon: TakMutacja: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Nie Dopiero co dostałeś degrada nie sądzę że coś się zmieniło. +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Na tak +wiek +sm +mutacja +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Jeszcze chciałbym dodać że gracz przed chwilą -wyzywał na serwerze -prowokował graczy -namawiał kolega aby wyzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Na Tak +Sm +Wiek Jak się dostaniesz to uczcimy to wbiciem jakiejs wr na dr_darkside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 +/-wiek +sm +aktywność lecz jestem na nie Poczekaj troche aż sprawa z Bugowaniem się uciszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ale to jest żart, tak? Oczywiście że NIE Skarga Dengu w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 - skarga/degrad + doświadczenie + wiek TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1325 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Jak dla mnie skladanie podania pare dni po degradzie nie ma sensu. + 38 minut temu, Hamer napisał: Jeszcze chciałbym dodać że gracz przed chwilą -wyzywał na serwerze -prowokował graczy -namawiał kolega aby wyzywać Bylem akurat na serwerze i sadze ze to nie zachowanie godne admina. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Można dac szansę -skarga +wiek tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi