Tetsuya Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd/ Link do steam oskarżonego: Hope to ja; Asko3214; Pawelu10; Snajppp; Antek; stema Killerka nie mam Nick oskarżonego: @ Hope@Asko3124@Pawelu10@SnajpppAntek Killerek Opis sytuacji: Gracze/Admini Zbugowali mapę darkside przy tym pobijając wrke która normalnie nie jest wykonywalna przechodzące mape. Serwer: DRv1 Dowody: Mapy darkside z dzisiaj(troche ich jest, ale nie wiem która dokładnie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Jedyne co mogę powiedzieć to, że zrobiłem duży błąd i jestem świadomy konsekwencji tego czynu. Przepraszam za swój czyn oraz czekam na rozwiązanie sprawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Zaczynamy od graczy: @Asko3124- został zbanowany na dzień. @Snajppp- gdy jakiś admin lub ja zauważą go na serwerze zostanie zbanowany na dzień. @Killerek- gdy jakiś admin lub ja zauważą go na serwerze zostanie zbanowany na dzień. Antek - został zbanowany na dzień. Admini: @Pawelu10- jako iż to pierwsza skarga na tego pana, więc dostaje karę w postaci głosowania na serwery CS:GO za 100 punktów przez miesiąc. @Hope- mówiłem, że miałeś ostatnią szansę a ty ją zmarnowałeś, może spróbuj za jakiś czas. Został zdegradowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi